Hun formår at slippe af med menstruationssmerter på denne vanvittige måde

Det er en ret atypisk måde, som den 26-årige Yazmine benytter sig af, når hun skal forløse smerter hun sin menstruation. Da hun viste det foran et ekspertpanel af læger, ændrede de dog mening fra ad til smukt.

Som mand skal jeg heldigvis ikke døje med menstruationssmerter, men til gengæld er det tydeligt at se, hvor pinefuldt det kan være for kvinder, når de får deres regelmæssige menstruation.

Nogle gange er det værre end andre, og så er det kun den stærkeste smertestillende medicin, der kan hjælpe med at forløse smerterne. En 26-årig kvinde ved navn Yazmina Jade Adler, har fundet en måde hvorpå hun slipper for sine smerter, men det er nok ikke en måde, som alle har lyst til at prøve.

Læs også

Unge danskere har en rigtig “klam” vane - Gør du det også?

Den tidligere frisør deltog i et et tv-program på SBS ved navn Medicin eller Myte, og her delte hun sit månedlige ritual, som frigører hende fra de mange smerter. Hvad gør hun?

Hun smører sit blod i ansigtet…

 

“Jeg tænkte ad, men det var faktisk smukt”

I programmet Medicin eller Myte skal deltagere fortælle om deres forskellige måder at håndtere smerter eller sygdomme. Derefter skal et ekspertpanel af dommere vurdere, om det rent faktisk kan hjælpe.

Den 26-årige Yazmina trådte ind på gulvet foran ekspertpanelet, og her begyndte hun til stor overraskelse for panelet, at smøre sin egen menstruation i hovedet på sig selv. Hun forklarede sig med følgende:

“Jeg vil normalt forbinde med blodet, ved at gøre det, sker der noget med det samme i mig,” fortæller hun i programmet ifølge the britiske medie LadBible.

Da den unge kvinde begyndte at smøre sit ansigt ind i blod, var reaktionen ikke umiddelbar positiv, men det ændrede sig hurtigt, da de så hendes reaktion.

“Jeg er nødt til at sige, at da jeg så dig komme ind og stille dit glas med menstruationsblod der, så tænkte jeg ‘ad’, men nu hvor jeg ser, det du gør, og at det giver dig så meget fred, så har du ændret, hvad der tydeligvis var en forstyrrende fysisk situation til noget virkelig inderligt smukt,” lyder det fra doktor Ginni Mansberg.

To understand self, and to love all of self, \nis the greatest gift ❤️ reclaiming the  menstrual cycle has many benefits to explore.

 

Yazmina der nu arbejder som feminin healer, fortæller, at hun vil have alle kvinder til at opleve den samme følelse. Hun mener nemlig, at hvis man forbinder sig nok med sin menstruation, og ikke skammer sig over den, så vil man kunne fjerne smerten.

Foruden at benytte blodet som ‘krigsmaling’ i ansigtet, putter hun det også på læberne, som var det en lipgloss.

Læs også

Læger advarer kvinder mod trend: Stop med at rense jeres tissekoner med agurk

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip