Derfor kigger mænd efter andre kvinder

webmaster

356 uger siden

|

09/09/2017
Sundhed
Hvorfor kigger mænd efter andre kvinder?
Foto: Shutterstock
Når din mand kigger efter andre kvinder, kan du flippe ud og føle dig syg i din mave og uværdig til kærlighed. Erfaringen kan være en rystende oplevelse, der gør dig rasende og ked af det.

Dagens topnyheder

Selvom du ikke har nemt til jalusi, så kan det gøre dig vred og ked af det på samme tid, at se din mand kigge efter en anden kvinde. Men hvorfor gør mænd det?

Hvorfor kigger mænd efter andre kvinder?

Dette spørgsmål kan ofte dukke op i enhver kvindes sind. Lad os diskutere nogle af hovedårsagerne:

1. Det er det mandlige instinkt

Mænds hjerner er skruet sammen til at være visuel, da mænd har været jægere siden tidernes morgen. Den primitive mand jagede for at overleve og hans hovedvåben var hans syn eller vision.

Det er bevist, at mænds hjerner bliver stimuleret af visuelle billeder meget mere end kvinders. Hvis der er et interessant billede i hans synsvinkel, vil han se på det - hans hjerne er designet til denne form for adfærd. Hvis en attraktiv kvinde dukker op i din mands synsfelt, så vil han helt sikkert se på hende.

Dette betyder ikke, at han mener, at du er mindre attraktiv, eller at han ikke længere er forelsket i dig. Så længe du er den person, han elsker, dater, tilbeder og går i seng med, så behøver du ikke bekymre dig om, at han kigger på en anden kvinde.

2. Den mandlige hjerne spiller en rolle

Hvorfor kigger mænd efter andre kvinder? Giv deres hjerne skylden. Ifølge forskere er en af de vigtigste forskelle mellem mænd og kvinders hjerner, at området for seksuel efterstræbelse er omkring 2,5 gange større i mandlige hjerner end området i kvinders hjerner.

LÆS OGSÅ: Sådan kan du se om en kvinde er liderlig

Som forklaret af forfatteren af "The Male Brain", Dr. Louann Brizendine, så søgte mange primitive mænd efter flere partnere til parring, så der kunne produceres flere børn, akkurat som de moderne mænd, selv dem, der er lykkelige i deres parforhold, er programmeret til at kigge efter en frugtbar partner. Behovet er ikke at involvere sig fysisk med hver eneste visuel kontakt, der opstår, men der er et behov, der er dybt forankret for at "kontrollere varerne".

3. Testosteron har betydning

Hvorfor kigger mænd efter andre kvinder? På grund af deres testosteron! Mænd har 6 gange mere testosteron end kvinder i deres blodstrøm. Ifølge forskere ved Columbia University er impulskontrolområdet i hjernen svækket af testosteron, hvilket betyder at mænd sandsynligvis vil kigge, før de tænker.

4. Mænd kan lide variation

Ifølge en historie, fra David Deida i The Way of the Superior Man, blev en gruppe mænd spurgt, på et af hans seminarer, om de enten ville se et blad med halvtreds billeder af de smukkeste kvinder i verden eller i et magasin med halvtreds billeder af forskellige kvinder, der er rimelig attraktive.

Hver mand i gruppen sagde, at de foretrak bladet med flere forskellige billeder. Selv den smukkeste kvinde i verden er nødt til at kunne håndtere, at mænd ser på kvinder, der ikke er så smukke som hun selv. Så bliv ikke blive narret til at tænke, hvad du kan gøre ved det, uanset hvordan du ser ud.

Hvad skal du gøre, hvis din mand kigger efter andre kvinder

Hvad bør være dit næste træk, hvis din mand kigger efter andre kvinder? Lad os diskutere det i de følgende afsnit:

1. Få ham ikke til at føle sig helt forkert

Det kan lyde fristende, men du bør modstå fristelsen til at give ham en albue i siden, sende ham isnende blikke eller give ham en tavs behandling. Lad også være med at komme med negative bemærkninger om de kvinder, han kigger på, såsom at sige; ”Hun ligner en luder”, ”Hun har kunstige bryster” eller ”Jeg kan garantere dig, at hun har affarvet sit hår”. Alle disse bemærkninger antyder blot, at du føler dig usikker og kan føre til unødvendige skænderier mellem dig og din mand.

2. Ignorer det 

Hvorfor kigger mænd efter andre kvinder? Uanset hvad årsagen er, så er det blot en flygtig ting, som du ikke bør lade dig gå på af. Som Dr. Brizendine udtrykker det, så kigger mænd efter andre kvinder på samme måde, som kvinder kigger eller stirrer på smukke sommerfugle. Mænds hjerner tiltrækkes af smukke kvinder for et sekund, men derefter forsvinder de hurtigt ud af hans bevidsthed igen.

3. Tal om det på en positiv måde

Det er bedre at give det opmærksomhed og anderkende det på en kærlig og let måde. Din mand vil flytte sit fokus tilbage til dig meget hurtigt. Husk at din mand er sammen med dig og er forelsket i dig