Julekalender tilbagekaldes: Bismag burde ikke være der

Foto: Frellsen Julekalender

Rigtig mange danskere køber chokoladejulekalendere i december. Har du købt en af disse, bør du lige tjekke, om du har fået fat i en af dem med en dårlig bismag.

Har du ligesom mange andre tusinde danskere købt en chokoladejulekalender til dig selv eller dine børn i år, så må du lige tjekke en ekstra gang, hvilken julekalender du har købt.

Frellsen har netop udsendt en pressemeddelelse, hvori de tilbagekalder de julekalendere, som de har solgt i år. Der er tale om den julekalender, som Frellsen har lavet for Red Barnet.

Læs også

Advarsel: Salmonella fundet i hakkekød - Solgt i hele landet

Bismag skulle ikke være der

Tilbagekaldelsen skyldes, at der er fundet en bismag i chokoladestykkerne, som ikke skulle være der. Indtil videre mener de hos Frellsen, at bismagen er af pap, og at den stammer fra kalenderens omslag.

“Vi har konstateret, at der er en bismag i nogle af kalenderne. Vi mistænker, at bismagen stammer fra kalenderomslaget,” skriver Frellsen i pressemeddelelsen.

Hvis du har fået fat i en Frellsen julekalender, og spist de første seks stykker chokolade, skal du dog ikke frygte for dit helbred. Der er nemlig ingen sundhedsmæssig risiko lyder det fra Frellsen.

“Alle emballager til julekalenderen er dokumenteret egnet til kontakt med fødevarer, og vi vurderer, at der ikke er en sundhedsmæssig risiko,” skriver de.

Du har mulighed for at få pengene tilbage for julekalenderen, hvis du afleverer den i din lokale Frellsen-butik.

Læs også

Tilbagekaldes: Insekter fundet i fødevare

 

 

Dagens Gossip