Tilbagekaldes: Insekter fundet i fødevare

Foto: Shutterstock.com

Har du købt pasta i løbet af den seneste tid, så er du nødt til at undersøge, om du har fået fat i en af de dårlige rationer. Der er nemlig fundet insekter i nogle af poserne.

Har du sat sine ben i en Meny, Spar, Let-Køb eller Min Købmand i løbet af de seneste dage, hvor du har valgt at købe en pose pasta?

Hvis det er tilfældet, så er du nødt til at tage et kig på din pasta for at finde ud af, om du har fået fat i en af de rationer, hvor der er risiko for, at posen indeholder insekter.

Læs også

Advarsel: Salmonella fundet i hakkekød - Solgt i hele landet

Dagligvarekoncernen Dagrofa har nemlig udsendt en pressemeddelelse, hvor de har tilbagekaldt to typer pasta. Tilbagekaldelsen skyldes altså, at man har fundet insekter i poserne.

Der er tale om to typer pasta. Den ene ved navn ‘Gestus Conchigliette’ og ‘Omhu Bucatini’.

Du kan dog sagtens have købt en af de nævnte poser, uden at der er risiko for, at der er insekter i dem. Det er nemlig poserne der har udløbsdato hhv. den 3. juli 2021 og 30. januar 2021.

Har du købt en af de nævnte poser med ovenstående udløbsdato, så bør du kassere produktet eller henvende dig i butikken, hvor de er købt, og bede om at få dine penge retur.

Læs også

Tabte sig 15 kilo ved at spise McDonalds tre gange om dagen: Se hvad hun spiste

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip