Kvinde skynder sig på hospitalet med nyresten: 30 minutter senere sker det uventede

Foto: Shutterstock

Ingen kan forberede dig på sådan en besked, siger kvindens kæreste Michael.

Tirsdag aften ringede Stephanie Jaegers til sin kæreste Michael og fortalte, at han blev nødt til at køre hende et smut forbi hospitalet "Piedmont Henry Hospital" i byen Stockbridge, Georgia, USA. 

Hun havde voldsomme smerter i underlivet, og var overbevist om, at det skyldes nogle lede nyresten, der måske kunne afhjælpes af lægernes kyndige syn på sagen.

Da de ankom, foregik alt ud fra rutinen; Stephanie blev spurgt, om hun var gravid, hvilket hun afslog, og lægerne begyndte derfor at forberede en røntgenfotografering af kvinden. Efter lidt videre undersøgelser, var lægerne til gengæld ikke i tvivl om “diagnosen”:

- Hun kommer ikke til røntgen. Hun skal have en ultralydsscanning, sagde de midt i det hele, fortæller kæresten Michael efterfølgende til King5.

Læs også

Hun var gravid med tvillinger, men fødslen tog en uventet drejning - nu slår hun måske en vild verdensrekord

Det viste sig, at lægerne havde ret, og at Stephanie var højgravid; 38 uger henne. Fødslen var i gang.

- Der er ingen ord, der kan beskrive følelsen af at få at vide, at du bliver forælder – om 30 minutter, siger Michael Jaeger.

Foto: Facebook, Michael Jaeger

 

Ganske rigtigt kom Shaun Jude Jaegers til verden en halv time senere.

Han vejede 3,3 sunde kilo og målte 48 centimeter – og ser i øvrigt ud til at have det ganske fint på sin fødselsdag, trods den massive overraskelse, han blev for sine forældre:

Foto: Facebook, Michael Jaeger

Parret har senere forklaret på facebook, at Stephanie for nogle måneder siden fik at vide, at hun var ved at gå i overgangsalderen, og at de derfor har bortforklaret visse hormonelle ændringer på baggrund af dén besked.

 

Foto: Facebook, Michael Jaeger

Derudover har hun haft sin menstruation gennem hele forløbet, hvilket er sjældent set, men det kan ske – og så lå lille Shaun på en måde, så han ikke har bevæget sig så meget.

Altsammen gjorde, at parret, som allerede er forældre til tre børn i alderen 16, 11 og tre år, ikke anede, at de ventede sig nummer fire.

Foto: Facebook, Michael Jaeger

Familien takker for al den hjælp, både pårørende og vildt fremmede har tilbudt dem, og alle er bare glade for, at både mor, far og barn har det godt på trods af chokket. 

Læs også

Lille pige blev født to gange: Lægerne kalder det et mirakel

 

 

 

 

 

Dagens Gossip