Mor går i panik, da hun opdager at modermælken er lyserød: Så går sandheden op for hende

En mor blev noget forbløffet, da hun så at hendes modermælk kom ud helt lyserød. Så kom hun i tanke om, hvad hun havde fået aftenen før.

Det er vigtigt at være opmærksom på sin krop og sikre sig, at alting fungerer efter planen.

Uanset om man er tyk eller tynd, høj eller lav, så er der nogle helt klare advarselstegn, som man skal være opmærksom på.

Sådan er det også for mødre, og derfor reagerede en mor med stor forbavselse, da hun skulle amme sin 16 måneder gamle søn, skriver kidspot.com.au.

Den anonyme mor havde hverken gener eller ubehag ved at give mælk, men blev noget skræmt over den helt lyserøde mælk, der flød fra hendes bryst.

Læs også

Forskere slår alarm: Det sker der med din krop, hvis du ryger én cigaret om dagen

Hun delte modermælken i en lokal og privat mødregruppe, hvor flere mødre straks blev bekymrede for hvorvidt modermælken var blevet farvet rød af blod på grund af et sår eller en blokering.

Det var synet af den lyserøde modermælk, der straks fik moderen til at tage fat i mødregruppen. Foto: Facebook

Normalt har modermælk en farve der spænder fra lettere gullig til blåhvid. Men modermælken kan ændre farve afhængig af moderens kost, og det var netop tilfældet for den australske mor.

- I går spiste jeg virkelig meget rødbede, og det her var resultatet. I kan nok forestille jer, at jeg ikke troede mine enge øjne, indtil det gik op for mig, skriver moderen i sit opslag på mødregruppens facebookside.

Læs også

Kalder alle dyrevenner: Nu kan du få fuldtidsløn for at klappe katte hver dag

I løbet af dagen havde hun nemlig både drukket rødbedejuice, spist en sandwich med rødbeder og endelig spist resten af et åbent glas rødbeder. Det er dog langt fra det eneste, der kan farve modermælken.

 

Madvarer med stærke farvestoffer såsom gulerødder, græskar, bladgrønt og tang kan også farve modermælken, der dog ikke tager nogen skade af at få en anden og farve. 

Marianne raser over rygeregel: Borgmesteren må ryge på jobbet, mens sosu-assistenterne har rygeforbud

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip