Nyt studie viser: Disse symptomer kan være tegn på coronavirus

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Et studie fra King's College i London viser, at der muligvis kan være nye symptomer i forbindelse med coronavirus. Derfor kan der være en ekstra ting at holde øje med.

Mens vi herhjemme i Danmark er begyndt at have rigtig godt styr på coronavirussen, så sprede virussen sig desværre helt vildt i andre lande.

Særligt i Amerika har de store problemer med virussen, hvor Miami nu kaldes det nye ‘epicenter’.

Læs også

6-årig dreng redder lillesøster: ”Hvis der var nogen, der skulle dø, skulle det være mig”

De udenlandske medier er derfor fortsat fyldt med informationer vedrørende coronavirussen, og nu lader det til, at der er kommet nye symptomer på virussen.

Det er forskere fra King’s College i London, der har udgivet et nyt studie, hvor de har kigget på data fra 336.837 brugere på deres app, der tracker coronavirus-symptomer. Det skriver mediet DailyStar.

Så mange havde symptomerne

27.157 af brugerne var blevet teste for coronavirus, og her var 7,4 procent af disse blevet smittet. Ud af disse patienter med coronavirus, viste det sig, at 8.8 procent havde meldt tilbage, at de havde oplevet hævelser i huden eller udslet.

Dr. Mario Falchi der var leder på studiet, noterede sig også, at hudproblemerne typisk varede længere tid end de mest typiske symptomer, som folk havde i forbindelse med virussen.

Ifølge undersøgelsen er det cirka hver 11. smittede person med coronavirus, der oplevede udslæt eller hudproblemer i forbindelse med smitten. 

Udslæt kan derfor være et symptom på, at man er smittet med coroanvirus, men der er fortsat ikke nok data, der understøtter, at det 100 procent sikkert.

Læs også

DMI med trist melding om resten af sommeren

 

 

 

Dagens Gossip