Søvnspecialist: Derfor bør du ikke sove på denne måde

Foto: TikTok

En søvnspecialist forklarer i en ny video, hvorfor en specifik og almindelig soveposition kan være skadelig for dit helbred.

Det er essentielt at have en god nattesøvn. Men det viser sig nu, at der er en bestemt soveposition, som er bedre end en anden.

James Leinhard er søvnspecialist og en af grundlæggerne af pude- og madrasfirmaet @levitex, og han udtaler om en bestemt sovestilling, som du kan se i videoen: "Du kæmper imod alle de naturlige kurver i din rygrad. Du komprimerer dine ryghvirvler. Du oplever prikken, nakke- og rygsmerter, og alligevel gør du det hver nat."

Læs også

Stort drama: Prins Harry og Meghan Markle involveret i biljagt

Specialisten placerede også et skelet i sengen for at give et yderligere visuelt eksempel: "Synes det her behageligt for dig?" spurgte han retorisk. Han tilføjede: "Det er ikke behageligt. Det er bare det, du er vant til."

Mange seere var dog ikke glade for denne nyhed, selvom videoen fik over tre millioner likes.

"Det ser stadig utrolig fantastisk ud for mig! Jeg mener, jeg vil hellere sove sådan end slet ikke at sove, såååå det er derfor, vi sover sådan", svarede én person.

En anden bekræftede: "Fordi jeg ellers ikke kan sove."

Flere råd i en anden video Til dem, der ønsker at følge specialistens anbefaling, har han også delt tips til dem, der opdager, at de skifter til positionen i løbet af natten.

I en opfølgende video anbefalede TikTokeren at sove på siden med en pude mellem dine knæ og ankler for at "støtte og stabilisere" din hofte og forhindre dig i at slynge det ene ben over det andet.

@levitex

The worst sleeping position award goes to… stomach sleeping👎 #tummysleeper #badhabits #stomachsleeper

♬ original sound - Levitex
 

Han tilføjede, at det at kramme en pude hjælper med at undgå at rulle ind i "bilulykke"-positionen. "Prøv dette i 30 minutter om natten," foreslog eksperten.

Læs også

Stort drama: Prins Harry og Meghan Markle involveret i biljagt

 

.

Dagens Gossip