Stort drama: Prins Harry og Meghan Markle involveret i biljagt

17/05/2023 16:45

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Prins Harry og hertuginde Meghan Markle har været involveret i en biljagt, der kunne være endt katastrofalt.

Mest læste i dag

Prins Harry og Meghan Markle er vant til at være i pressen. Derfor er de sandsynligvis også vant til, at pressefotografer er vilde efter at få billeder af dem.

Alligevel er det næppe hver dag, at de er involveret i en biljagt, fordi de ønsker at slippe væk fra en pressefotograf.

Netop dette skete dog tirsdag, skriver Sky News ifølge Ekstra Bladet.

Ifølge mediet har en talsperson for prins Harry udtalt, at parret har været involveret i en biljagt. Det blev desuden oplyst, at det kunne være 'endt katastrofalt'.

Biljagten siges at have fundet sted, efter parret havde deltaget i en prisuddeling i New York tirsdag. Tilsyneladende var en pressefotograf meget ivrig efter at få det helt rette billede. Derfor valgte han at sætte efter dem i bil.

"Denne ubarmhjertige jagt, som varede i mere end to timer, resulterede i, at bilerne flere gange var tæt på at kollidere med andre bilister på vejen, fodgængere og to politibetjente," lyder det fra prins Harrys talsperson ifølge Sky News.

Forud for biljagten havde parret deltaget i prisuddelingen Woman of Vision. Og faktisk var det ikke uden grund, at det celebre par var mødt op til denne prisuddeling.

Tværtimod var de dukket op, fordi Meghan Markle var blevet tildelt en pris ved uddelingen. Prisen fik hun for sin indsats med at opmuntre kvinder til at kæmpe for ligestilling.

På det seneste har parret ikke vist offentligt sammen i samme omfang, som de tidligere har gjort.

Derfor var dette også første gang, at parret viste sig sammen, siden prins Harry var alene i London for at overvære kong Charles blive kronet.

Prins Harry tiltrak sig en stor mængde opmærksomhed i denne sammenhæng. Det skyldes, at han kun var i landet i ganske kort tid.

Efter at have overværet kroningen, gik der kun ganske få timer, inden han sad i et fly. Han ønskede nemlig hurtigt at flyve retur til Los Angeles, hvor han deltog i fejringen af søn Archies fødselsdag.