Teenager levede med 18 centimeter lang hale hele livet - nu er den hakket af

Familien lod den være i alle de år, fordi de troede, at den bragte held. Obs: Billeder og video i artiklen kan virke stødende!

En 18-årig mand er for nyligt blevet opereret for, hvad lægerne kalder, den største anormalitet, de har set af sin slags.

Teenageren havde en 18 cm lang hale, som hans familie havde valgt at lade ham beholde, fordi de mente, at den bragte held til ham, skriver det engelske medie Metro.

Men efter at have haft halen i 18 år begyndte den at gøre ondt, og teenageren tog selv på hospitalet, for at få den fjernet.

Halen var vokset over årene, og det var blevet sværere og sværere at gemme den i tøj.

Læs også

Lidt for meget på sidebenene? Dette krydderi er et mirakelmiddel til fedtforbrænding

Den 18-årige havde haft smerter, når han sov, og når han sad.

Normalt ville man fjerne en lignende anormalitet kort efter fødslen, men det var ikke sket i dette tilfælde, fordi forældrene troede på, at den havde magiske kræfter.

Den uønskede hale medførte psykologiske problemer for den unge mand, som var lettet, da den var succesfuldt fjernet.

Læs også

Forældre takkede ja til at holde nyfødt søn: På vej ud af hospitalet fik de et vildt brev stukket i hænderne

- Operationen er ikke kompliceret, men den involverer altid en eller anden del af rygraden, så vi var nødt til at være forsigtige. Heldigvis var der ingen knogle eller muskelvæv i hans hale, så det var ikke særlig svært at fjerne den, siger Dr. Pramod Giri, som ledte kirurgholdet.

Operationen blev udført på hospitalet Super Specialty Hospital i Nagpur, Maharashtra i det vestlige Indien. De beretter, at det er den største anormalitet, som de har set af sin slags.

Indian boy with 8 inch 'tail' undergoes surgery to remove growth which is believed to be the world's

 

 

Dagens Gossip