Traumatisk nedtælling: Mand har 100 orgasmer tilbage, før hans penis går i stykker

Nogle gange opdager man sygdomme, som er så afskyelige, at man tror, det er løgn. Ikke desto mindre har denne gut, kaldet RLS, pådraget sig en lidelse med det sexede navn: ideopathic fibrosis i corpora cavernosa, fortæller han på brobible.com.
Kort sagt, så går sygdommen ind og danner en lille smule arvæv i de blodhylstre som svulmer op og giver en erektion. Hver gang RLS får erektion, så fyldes blodhylstret med arvæv for til sidst at være én stor arvævsknude. Og så er det slut med lagengymnastikken.

Læs også: Syret hævn: Vred kvinde dræber sin elskers penis med syre

RLS forsikrer, at han ikke går i stramme bukser eller tilbringer timer i saunaer. Han er heller ikke kommet til skade, så han begynder langsomt at tro, at det er karma.

- Jeg har prøvet alle former for medikamenter og terapi, men intet virker. Jeg kan selvfølgelig ikke onanere, og jeg har det som om, at jeg skal til at være ekstremt selektiv med hvilke kvinder, som jeg går i seng med,- fortæller han.

RLS håber, at han ved at stå frem kan skabe noget opmærksom omkring lidelsen. Han håber også, at andre vil komme med råd om hvordan han skal afslutte sit seksuelt aktive liv.

Læs også: 5 ting som sker for dilleren med alderen

- Jeg er begyndt at blive bange for sex. Jeg har været sammen med én kvinde siden diagnosen, og da hun ville have omgang nummer to, så gik jeg i panik. Jeg begyndte at koldsvede som en gal. Nu er jeg lige så seksuelt aktiv som en nonne, og jeg kan ikke sove om natten, for jeg er bange for, at en ophidsende drøm vil tage en af mine sidste erektioner fra mig,- siger han videre.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip