Kritisk: Ejer du en telefon af dette mærke, skal du reagere nu

07/11/2023 14:00

Jesper Bengtson

Teknologi
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Nu er det tid til at spidse ører.

Mest læste i dag

Mobiltelefoner har revolutioneret vores liv ved at give os øjeblikkelig adgang til en skat af viden, men denne teknologiske velsignelse bringer også potentiel fare med sig.

Og det er netop sket, hvorfor en lang række mobilejere nu for alvor skal spidse ører.

Samsung-brugere, der bærer rundt på deres Galaxy-smartphones i lommen, bør skærpe opmærksomheden omkring deres mobiltelefoner nu.

Den sydkoreanske teknologigigant ruller nemlig den månedlige sikkerhedspatch ud for november nu, og denne opdatering er noget, som man ikke bør ignorere.

Det skriver The Mirror.

I alt løser denne opdatering hele 65 fejl, hvoraf fem betegnes som 'kritiske' og derfor skal håndteres omgående. De resterende 55 har 'høj prioritet', mens tre anses for 'moderate' og er mindre alvorlige.

Vigtigt at bemærke er, at disse fejlrettelser kommer fra både Samsung og Google, hvilket gør det ekstra vigtigt at sørge for, at din enhed er opdateret.

Opdateringen udrulles gradvist, så det kan tage nogle dage, før den er tilgængelig for alle brugere. Det er derfor en god idé at tjekke dine enhedsindstillinger for at sikre, at din Galaxy-enhed er opdateret.

Samtidig med denne vigtige sikkerhedsopdatering lancerer Samsung også den eftertragtede One UI 6 (Android 14) software.

Softwaren kommer med spændende funktioner som forbedret tilpasning, nemmere adgang til vigtige indstillinger og flere muligheder i kameraappen.

Bemærk, at One UI 6.0 kun er tilgængelig for Samsungs S23, S23+ og Ultra-modellerne. Du kan tjekke tilgængeligheden af opdateringer ved at gå til Indstillinger > Softwareopdatering på din enhed.