Så mange penge havde du haft, hvis du havde købt Apple aktier i stedet for den nyeste iPhone hver gang

14/09/2023 15:15

Nicolai Steinicke

Teknologi
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mand har taget sig tiden til at regne ud, hvor mange penge man ville have haft, hvis man havde købt aktier i Apple, i stedet for iPhones.

Mest læste i dag

Apple afslørede for nylig iPhone 15, og vi er nået langt fra den første iPhone nogensinde blev annonceret i 2007.

Mens 2007's store afsløring fik Steve Jobs til at fortælle os, at hans lille telefon ville ændre vores liv, var denne seneste et diasshow af mennesker på mærkelige steder, der fortalte os, hvordan lidt ændring af funktionerne på telefonen gjorde den til et must-køb.

Der var også et uforklarligt udseende fra 'Moder Natur', mens alle ventede på den uundgåelige meddelelse om, at iPhone fra nu af ville bruge USB-C-porten.

Vi er kun få dage fra, at iPhone 15 kommer til salg, og selv om der er mange, der står i kø for at give Apple deres penge, har en mand fundet ud af, hvor rig du ville være, hvis du i stedet for at købe en iPhone, hver gang de udkommer, d har lige brugt pengene på Apple-aktier.

Sumit Behal fandt ud af, hvor meget din Apple-aktie ville være værd, hvis du havde købt den i stedet for en iPhone på dagen for hver Apple Begivenhed.

Hvis du er en af ​​dem, der stirrer længselsfuldt på aktiemarkedet eller kursen på bitcoin og fortæller dig selv, at du helt ville lægge en smule penge på dem dengang, så vil du måske kigge væk, fordi det er et helvede af mange penge. Det skriver Unilad.

Behal beregnede, at at købe hver model af iPhone ved lanceringen ville sætte dig tilbage omkring $17.000 (118.000 danske kroner), men hvis du ville sætte disse penge i Apple-aktier, ville du sidde smukt på en aktieportefølje til en værdi af hele $367.000.000 (2,5 milliarder danske kroner). 

Så hvis man havde været økonomisk ansvarlig og kastet penge i Apple-aktier, kunne man have haft et svimlende beløb lige nu.

Apple aktiekursen er steget dramatisk lige siden lanceringen af ​​den første iPhone, før Steve Jobs afslørede telefonen i 2007 kunne du købe aktier i Apple for lidt over $3, nu skulle du betale mere end $170.

Foto: Google Market Summary