Vigtig opdatering sendt ud til folk med disse telefoner: Opdater den nu

04/05/2023 09:45

Henrik R

Teknologi
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Samsung udsender en akut opdatering for at løse alvorlige sikkerhedsproblemer på disse telefoner.

Mest læste i dag

Hvis du har en Galaxy-telefon, bør du straks tjekke for en vigtig opdatering, som Samsung frigiver denne måned. Den sydkoreanske teknologivirksomhed har bekræftet, at deres sikkerhedsopdatering for maj 2023 retter over 70 fejl, herunder seks, der har fået den frygtede "kritiske" bedømmelse - en af de mest alvorlige klassifikationer.

Fire af disse "kritiske" fejl er en del af Android-operativsystemet og påvirker alle telefoner drevet af Googles operativsystem, mens de to andre er specifikke for Samsung-enheder.

Årsagen til den skræmmende "kritiske" bedømmelse er, at nogle af fejlene kan tillade vilkårlig kodeeksekvering og give hackere mulighed for at køre kommandoer på en enhed uden ejerens tilladelse.

"Hos Samsung tager vi sikkerheds- og privatlivsproblemer meget alvorligt, og vi gør vores bedste for at reagere så hurtigt som muligt. At sikre din enhed og opretholde den tillid, du har til os, er vores højeste prioritet," udtalte firmaet ifølge britiske Mirror.

Det antages, at denne nye opdatering langsomt rulles ud over hele verden, men det er værd at tjekke din Galaxy-telefon regelmæssigt for at sikre, at den er fuldt opdateret med den nyeste software.

Sådan tjekker og opdaterer du din Samsung Galaxy-smartphone:

• Lås skærmen op

• Gå til Indstillinger > tryk på Softwareopdatering.

• Tryk på Download og installer.

• Hvis der er ny software tilgængelig, kan du vælge Installer nu, Planlæg installation eller Senere.