Apple advarer millioner af iPhone-brugere: Gør det i dag

Foto: Shutterstock.com

Apple har udsendt en advarsel til millioner af iPhone-brugere om, at de hurtigst muligt skal installere en ny opdatering på deres telefon.

Advarslen begyndte at dukke op på brugernes telefoner allerede onsdag aften. Heri blev det gjort klart, at den nye opdatering er vigtig at installere, da den beskytter dig mod farlige hackerangreb.

Læs også

Mor deler simpelt trick: Sådan fik jeg en opsparing på 45.000 kroner på kun ét år

Det skriver The Sun.

Det er meget vigtigt, at du sørger for at holde din iPhone opdateret. Og det skyldes ikke blot, at du ellers går glip af nye funktioner, der følger med, når du henter og installerer disse opdateringer.

Det betyder nemlig også, at du hele tiden er ajour, når det kommer til vigtige sikkerhedsopdatering fra Apple.

Og netop dette skal du sørge for at være for tiden, da der ellers er risiko for, at du kan blive udsat for et hackerangreb. Derfor skal du installere iOS 15.6.1 hurtigst muligt, da denne opdatering indeholder beskyttelse mod disse angreb.

Det er Apple selv, der har meldt ud, at det er vigtigt at hente og installere den nye opdatering. Ifølge Apple er der nemlig tale om en opdatering, der retter en række sikkerhedsfejl, der bliver 'aktivt udnyttet'.

Af denne grund er det vigtigt, at du sørger for at opdatere din iPhone hurtigst muligt – og helst gerne allerede i dag.

"Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere," lyder det fra Apple.

Opdateringer fra Apple indeholder ikke blot nye funktioner eller forbedringer af eksisterende. Ofte løser de også en række sikkerhedsproblemer i tidligere versioner af iOS-systemet.

Disse fejl kan udnyttes som sikkerhedshuller, hvorved hackere kan få adgang til hele eller dele af din telefon. For at undgå dette, er du nødt til at holde din telefon opdateret.

Læs også

42-årig mand sad og bankede på en gryde foran Regionshospitalet Viborg: Du gætter aldrig hvorfor

Hvis du ikke sørger for at installere de seneste iOS-opdateringer på din iPhone, løber du derfor en stor risiko. Det betyder nemlig, at de sikkerhedshuller, som bliver 'aktivt udnyttet' af hackere, fortsat er eksisterende på din enhed.

 

Dagens Gossip