Et monster af en telefon: Denne smartphone kan holde batteri i 50 dage!

Du skal ikke frygte at løbe tør for batteri lige foreløbigt, hvis du investerer i denne nye telefon fra Energizer. I stand-by vil den nemlig kunne ligge i 50 dage, uden at skulle lades op.

Glem alt om den tid, hvor din telefon viste, at den havde 21 % strøm, men ganske få minutter gik den alligevel ud. Mens smartphones i dag ganske vist holder længere tid på batteriet end de tidligere udgaver, så er der stadig mange problemer med batterilevetiden.

Det skal du dog ikke frygte, hvis du investerer i den helt nye telefon fra Energizer, som er halvt mobil og halvt monster.

Telefonen hedder Power Max P16k Pro, og den bliver leveret med et 18.000 mAh stort batteri. Det svarer til, at det er cirka fem gange så stort som det batteri, du finder i de fleste smartphones i dag.

Batteritiden er dermed også forlænget, og hvis du bruger din telefon ganske hyppigt, så vil den ”kun” kunne holde batteriet kørerende i en lille uges tid, mens den på stand-by kan leve i intet mindre end 50 dage. Du skal altså ikke frygte for, at din telefon går ud på det værst tænkelige tidspunkt.

Svær at have plads til i lommen

Mens smartphones i de seneste år har fået større og større skærme, så er de samtidig også blevet mindre i tykkelsen, så de ville være lettere at håndtere. Tynd kan man ikke ligefrem påstå at Energizer-telefonen vil være, den har nemlig en tykkelse på 18 millimeter.

Hvis det ikke hjælper, så bare forstil dig tre iPhones der ligger på hinanden, og så har de et godt billede af det.

Mens størrelsen måske vil blive et problem for nogle, så kan det tekniske indhold være et problem for andre. For batteriet er nemlig det mest positive at sige om telefonen, der ellers er en ganske middel Android-telefon.

Ifølge flere tech-hjemmesider, så svarer indholdet i telefonen til en topmodel fra 2017. Til gengæld har den 6GB RAM og 126GB lagerplads, hvilket gør, at der er masser af plads på telefonen.

Du kan bruge den som powerbank

Er du typen, der konstant sidder og ser videoer eller streamer Netflix på din smartphone, så kunne det være, at du skulle overveje at investere i Energizer-telefonen, når den kommer på markedet i juni.

Virksomheden bag garanterer nemlig, at den kan holde til intet mindre end 48 timers videoafspilning i træk. Så bare rolig, din telefon kommer ikke til at gå ud i løbet af din binge-watching.

Ydermere kan du også bruge telefonen som et ekstra batteri til en anden telefon. Den fungerer nemlig også som en powerbank, så hvis du har en arbejdstelefon eller en anden primær telefon, som er ved at løbe tør for batteri, så kan du bare forbinde de to telefoner, og så vil din telefon hurtigt blive ladet op.

Læs også

Momo-challenge hærger stadig børn: Sådan bør du håndtere det

 

Dagens Gossip