Først nu lægger folk mærke til den utrolige fejl ved denne populære emoji

Foto: Shutterstock

En emoji viser sig nu at indeholde en lille, men meget bemærkelsesværdig fejl. Har du lagt mærke til den?

Rigtig mange danskere benytter sig dagligt af de populære emoji-ikoner, når vi skriver til hinanden over sms, mail eller Facebook.

De mange små ikoner finders efterhånden i utallige udgaver, og fra tid til anden bliver vi velsignet med digitale opdateringer, som hele tiden udvider antallet af emoji-ikoner.

I juni måned fik vi blandt anden en opdatering, der gav os mulighed for at benytte emojis, der forestiller en avocado, en gravid eller en selfie.

Læs også

For meget eller uskyldigt? Dette nye emoji-ikon er fjernet igen efter stor forargelse

For nogle uger siden blev Samsungs brugere ligeledes præsenteret for en række nye ikoner, som straks blev taget i brug. Men nu peger flere på, at én af de populære emojis indeholder en fejl, som godt nok er lille, men yderst bemærkelsesværdig. Det skriver Mirror.

Ikonet forestiller en hånd, der krydser lange- og pegefinger – en emoji som eksempelvis vil være oplagt at sende til en ven, der skal bruge et par krydsede fingre for at signalere held og lykke.

Men hov! Tæl lige fingrene engang. Enten har udviklerne haft lidt for travlt, eller så er det meningen, at vi skal spærre øjnene op, for i stedet for de obligatoriske fem fingre, er den nye emoji-hånd udstyret med hele seks fingre!

Foto: Twitter

Det er fortsat uvist, om det er en bevidst fejl efterladt af Samsung som en joke, eller om der rent faktisk sidder en udvikler med røde ører, men fra nu af har vi da tænkt os at tælle fingrene på vores emoji-ikoner, før vi trykker 'send'.

 

Dagens Gossip