Har du en iPhone? Så bør du gøre dette i dag

Foto: Shutterstock

​Apple har i denne uge udsendt deres nyeste styresystem iOS 12, som eftersigende skulle være guf for din iPhone. Særligt de lidt ældre modeller.

Som iPhone-ejer er man med jævne mellemrum vant til at opdatere sin telefon, og man tænker næppe nærmere over det, når ens iPhone pludselig beder om, at du henter endnu et opgradering af styresystemet.

Nu er der atter et nyt styresystem på gaden, men denne gang kan du godt begyndte at glæde dig. Sådan lyder beskeden i hvert fald fra Apple selv.

Det nyeste styresystem hedder iOS 12 og blev mandag frigivet til iPhone, iPad og iPod Touch og ifølge folkene bag, vil det kunne give et mærkbart løft til mange Apple-produkter. Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også

Pas på denne konkurrence: Mere end 8.000 danskere er allerede gået i fælden

Det er særligt ældre enheder, der ved at opdatere til iOS 12, har mulighed for at bliver markant hurtigere og mere stabile, lyder løftet fra Californien.

iOS 12 blev præsenteret allerede i marts i år, og ved denne lejlighed kunne virksomhedens softwarechef Craig Federighi fortælle, at brugerne med ældre iPhones kan forvente op til 40 procent hurtigere åbning af deres apps.

Også det indbyggede keyboard og kameraet bør åbne endnu hurtigere med den nye opdatering.

Forklaringen skulle blandt andet være, at softwaren nu er bygget til at opføre sig mere intelligent end tidligere, når din iPhone kommer under pres.

 

Dagens Gossip