Juhuu: Fra i dag får de rødhårede deres egne emojis

Foto: Emojipedia/Twitter

Med den nyeste Apple-opdatering til iPhone er der endelig gode nyheder i vente til de rødhårede.

Hvad hjælper det at kunne indsætte en emoji (smiley, red.) af en dåse tomater, en postkasse eller Zimbabwes flag, når man ikke engang kan få adgang til et humørikon med sin egen hårfarve?

Sådan lader logikken til at have været hos rødhårede verden over, der i snart mange år er blevet digitalt diskrimineret, da det ikke har været muligt at benytte en emoji af en rødhåret mand eller kvinde.

Indtil nu.

For tirsdag er der endelig gode nyheder til alle rødhårede mennesker, der benytter sig af de populære humørikoner. Det skriver Independent.

Læs også

Naboer hørte løve fra 2. sals lejlighed på Falster: Så røg fjernsynet gennem ruden

For med Apples nyeste opdatering, vil det være muligt at indsætte en rødhåret mand eller kvinde - endda med forskellige hudfarver.

Nyheden om de rødhårede emojis kom allerede tilbage i februar, hvor den skabte glæde blandt rødhårede personer verden over, men det er først nu, at Apple sætter et tidspunkt på udgivelsen.

At de rødhårede smileys længe har været en manglevare stod klart allerede i starten af 2017, hvor rødhårede personer verden over startede en stor underskriftindsamling, hvor over 20.000 personer skrev under på, at den oversete minoritetsgruppe skulle have deres eget ikon.

Og det er ikke kun personer med rødt hår, der kan begyndte at glæde sig. Også personer helt uden hår vil være emoji-repræsenteret via den aktuelle Apple-opdatering, da skaldede personer nu også får deres helt eget ikon.

Du kan se flere af de nye ikoner her.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip