MobilePay dropper populære telefoner: Se om du bliver ramt her

MobilePay har med den nyeste opdatering valgt at skrotte flere styresystemer til populære telefoner. Dermed kan nogle Apple- og Androidbrugere ikke længere benytter sig af den populære tjeneste.

På trods af at MobilePay fortsat er relativt nyt, så er det svært at forestille sig en verden, hvor man ikke har MobilePay. De hurtige overførsler til vennerne og betalinger i butikker, er gået hen og blevet en hverdag, men nogle mennesker skal måske til at vende tilbage til de mere traditionelle metoder.

Computerworld skriver nemlig, at MobilePay har valgt at lukke ned for to systemer, som både kommer til at ramme folk der benytter dig af Apple- og Androidprodukter.

Der er tale om styresystemerne Android 4.4 til Android 4.4.4 og iOS 9, der ikke længere vil understøtte MobilePay.

Lead UX-designer hos MobilePay, Peter Gregersen begræder, at de er nødt til at sige farvel til nogle af de ældre styresystemer, som mange folk stadig bruger.

”Æv, en sur melding. Igen er det den tid på året, hvor vi er nødt til at melde om lukning af gamle styresystemer. Udover Android 5 siger vi også snart farvel til iOS 9,” fortæller Peter Gregersen via et opslag på Twitter. Han har dog sidenhen korrigeret, da der er tale om Android 4.4 til Android 4.4.4 og altså ikke Android 5.

Disse telefoner er blandt andet berørt

Det er ikke alle, der er helt med på, hvad de forskellige styresystemer betyder, så herunder kan du i stedet blive klogere på, hvilke telefoner der mere specifikt er tale om.

Af de mest populære telefoner vil det være iPhone 4, som var den sidste telefon, som Steve Jobs nåede at introducere, inden han gik bort. Hos Android er det blandt andet Samsung Galaxy S3 og de ældre S-modeller, som ikke understøttes.

Det er de fleste telefoner fra omkring 2011 og ned, som formentlig ikke vil kunne benytte sig af Mobile Pay.

Det er dog heller ikke muligt at benytte sig af MobilePay på sit Apple Watch, som man ellers tidligere har kunnet. Det skriver MobilePay selv i deres beskrivelse af den seneste opdatering.

”I denne version har vi besluttet at fjerne understøttelsen af Apple Watch, der gennem længere tid har drillet. Tak til alle jer, der har været med på rejsen”,

Tjek hvilket system du har på Android:

Hvis du er i besiddelse af en Android-telefon, skal du blot gå ind i telefonens menu, derefter vælger du indstillinger og fanen Om telefon. Derunder kan du finde et afsnit der hedder Android Version, som fortæller hvilket styresystem du har.

Tjek hvilket system du har på Apple

Hvis du er i besiddelse af en Apple-telefon, skal du gå ind på din iPhone og vælge Indstillinger, derefter generelt, og så klikker du på fanen Om. Der skulle der gerne stå et tal ved siden af ordet Version.

Læs også

Alvorlig fejl på iPhones: Dine venner kan lytte med og se dig selvom du ikke tager opkaldet

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip