25-årige Jasmin efter Luksusfælden: “Jeg er stadig god til at bruge penge”

Foto: TV 3

Solarie, skønhedsprodukter, kosmetiske behandlinger og tøj. Jasmin havde et kæmpe forbrug.

Jasmins økonomi var på afveje. Det var tre hurtige lån i streg, der fik hende til at indse, at der måtte ske noget. De kom i kølvandet på rigtig mange andre lån. Faktisk hele 57 lån på bare ét år havde 25-årige Jasmins optaget. De lånte penge blev nemlig betalt med nye lån.

Læs også

Klar besked fra Jan Swyrtz til deltager i Luksusfælden: “Så må du sgu da undvære”

Derfor sendte hun en ansøgning til programmet Luksusfælden, og i går kunne seerne være med på første række, da eksperterne, Jan Swyrtz og Sesilie Munk Stenderup, forsøgte at hjælpe Jasmin med at få styr på økonomien.

Foto: TV 3.

God til at bruge penge

Jasmin havde et kæmpe forbrug, der resulterede i en gæld på 243.000 kroner. Pengene blev brugt på solarie, skønhedsprodukter, kosmetiske behandlinger og tøj.

Foto: TV 3.

I dag er Jasmin stadig god til at bruge penge. Det indrømmer hun, da Dagens.dk snakker med hende. Men deltagelsen i programmet har især påvirket ét forbrugsmønster.

“Jeg er stadig god til at bruge penge. Men det er med mere omtanke. Jeg ved, hvad jeg har til rådighed og bruger ikke mere end det,” forklarer Jasmin, som kalder deltagelsen i programmet for grænseoverskridende.

Men samtidig er hun glad for, at hun gjorde det. For det har fået hendes liv og økonomi på rette spor. 

I programmet drømmer Jasmin om at flytte i et lille hus med have, hvor hendes søn kan løbe rundt og lege. Det er det stadigvæk i dag, fortæller hun til Dagens.dk. I hendes økonomi i dag er der plads til at spare lidt op, og de penge skal bruges til at realisere drømmen om hus og have.

Hvis alt går vel, så kan Jasmin se frem til at være gældfri om lidt under to år. 

Se klip fra programmet herunder:

 

Læs også

Luksusfælden i aften: 23-årige Louise griner lidt af det hele og skylder en halv million væk