Luksusfælden i aften: 23-årige Louise griner lidt af det hele og skylder en halv million væk

Foto: Viafree

Det virker som om, det hele er en leg for Louise, men Luksusfældens ekspert får med et enkelt spørgsmål en anden reaktion frem.

“Hvorfor fanden har du ikke gjort noget ved det?”

Læs også

Luksusfælden i aften: Camilla og Jesper har to huse og knap 3 millioner kroner i gæld

Sådan lyder det kontant fra Jan Swyrtz, en af Luksusfældens eksperter, da de i aftenenes afsnit besøger 23-årige Louise fra Gørløse.

Her bliver det nemlig klart for Luksusfældens eksperter, Kenneth Hansen og Jan Swyrtz, at Louise godt er klar over, at hun har et alt for stort forbrug.

Louise er mor til to små børn på et og to år, og har haft en turbulent opvækst. Hun vil skabe et bedre liv for sine egne børn, men hun har aldrig lært at styre sin økonomi, så hun bruger næsten 15.000 kroner hver måned alene på diverseposten.

Foto: Viafree.

“Det vidste jeg egentlig godt,” forklarer Louise i aftenens afsnit, da det bliver fremlagt, at hun hver måned bruger 15.000 kroner på diverseposten, som især går til fast food, hår, negle, ting til børnene og hjemmet.

Louise har oparbejdet en gæld på næsten en halv million, og fortsætter hun sådan, vil hun aldrig blive gældfri. Det lader dog til, at Louise er nærmest ligeglad, og griner lidt af det hele. Den grinende tilgang til den store gæld provokerer Jan Swyrtz og Kenneth Hansen.

“Aj Louise, nu stopper det. Du står ikke og fortæller mig, at du godt vidste, at der næsten lå 15.000 kroner på den post,” udbryder Kenneth Hansen i klippet, som du kan se længere nede i denne artikel.

“Du står simpelthen her og flækker af grin. Vi kommer her og tager din situation rigtig alvorligt. Du står og griner hele tiden. Det tager så meget fokus,” lyder det fra Jan Swyrtz. Men med et enkelt spørgsmål får Kenneth Hansen en anden reaktion frem.

Flygter fra hverdagen

Under overfladen er der ikke mange grin og store latterudbrud. Da Kenneth Hansen spørger Louise, hvad det er, hun flygter fra, må Louise erkende, at hun har et problem. 

Hvad det er, Louise flygter fra, kan du se i klippet herunder.

Om det kan lykkes eksperterne at trænge igennem til Louise, kan ses i aftenens afsnit af Luksusfælden klokken 20.00 på TV3. 

Læs også

Jakob og Lene afviser hjælp fra eksperter i Luksusfælden: Det får konsekvenser

 

 

 

 

Dagens Gossip