40.000 så ud til at miste signalet: Nu er de reddet

Foto: Shutterstock

40.000 kunder så ud til at miste tv-signalet, men nu er der kommet en løsning til stor glæde for kunderne.

Mandag kunne tv-udbyderen Stofa meddele, at man havde valgt at opsige 40.000 kunder i den aarhusianske forening AFAA.

Dermed havde alle disse kunder udsigt til at miste tv-signalet pr. 1 december.

Læs også

Snart kan du spise frokost med en død slægtning

Sådan kommer det dog ikke til at blive. AFAA’s egen udbyder Vios har nemlig valgt at lave et samarbejde med YouSee som ny leverandør af tv-kanaler og streamingtjenester til op mod 90.000 aarhusianske husstande.

Glæden stopper ikke her, for den første måned kommer til at være gratis, hvilket skal ses som en lille julegave fra YouSee til de nye kunder.

I mellemtiden kan AFAA’s kunder så vurdere, om de vil have grundpakken på 23 faste tv-kanaler eller den nye digitale løsning, som hedder YouSee Play.

”Vi har igennem lang tid haft en rigtig god dialog med YouSee og er glade for endelig at kunne offentliggøre vores samarbejde, som kan rydde enhver bekymring for sort skærm af vejen hos vores mange medlemmer. Vores opgave er at sikre det bedste udvalg af tjenester og produkter til konkurrencedygtige priser, hvor det er medlemmernes behov, der er i fokus. Og YouSee er den rette partner for os, fordi vi med YouSee Play nu kan tilbyde at fremtidssikre medlemmernes tv- og streamingforbrug via en digital app-løsning,” siger Michael Jakobsen, adm. direktør i Vios.

Læs også

Stor ændring i alle Lidls butikker

 

Dagens Gossip