Afsløret: Her er Britt Bendixens afløser i 'Vild med dans'

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Det nye hold af dommere er nu på plads.

9. september vender TV 2’s populære program ‘Vild med dans’ tilbage igen. Det bliver en sæson, hvor en dommer gennem mange år ikke kommer til at medvirke.

Det er ingen ringere end 80-årige Britt Bendixen, som i sidste sæson offentliggjorde, at det ville være den sidste sæson for hendes vedkommende.

Læs også

7-Eleven lukker alle butikker i Danmark: Udsat for angreb

Ligeledes skal Sarah Grünewald også have en ny medvært, da Christiane Schaumburg-Müller holder pause fra programmet.

I dag kan TV 2 så afsløre, hvem den nye dommer og vært bliver. Komiker Martin Johannes Larsen skal være vært sammen med Sarah Grünewald.

Britt Bendixens afløser kommer til at være danseren Sonny Fredie Pedersen, som for en stund forlader hjemmet i Los Angeles for at tage tjansen som dommer.

Der skal han sidde side om side med de fire dommerveteraner Nikolaj Hübbe, Marianne Eihilt, Anne Laxholm og Jens Werner. 

35-årige Sonny  kommer trods sin unge alder med en solid viden og erfaring fra danseverdenen og har endda tidligere brilleret som dommer i TV 2-programmet ”Danmarks vildeste danser”.

- Det er en opgave, jeg kommer til at tage med så meget stolthed! Det er på hjemmebane i Danmark, og jeg glæder mig til at kunne sidde hver fredag sammen med danskerne og nyde det, som det hele handler om: at danse, siger han til TV 2 og fortsætter:

- Jeg kommer helt klart til at se det hele lidt udefra, og jeg håber, at jeg kan bibringe noget af min energi herovre fra USA i kraft af mine forskellige ekspertiser. Jeg elsker dans, og jeg elsker at se folk arbejde hårdt og passioneret med dansen. Jeg kommer til at være fair hele vejen igennem og klart værdsætte alles indsats, siger Sonny Fredie Pedersen.

Læs også

Afsløret: Han skal være ny Vild med Dans-vært

 

Dagens Gossip