Bachelor-Casper afslører: Arresteret i USA

Foto: Lotta Lemche/TV 2.

I TV 2-programmet 'Bachelor' er seerne med på sidelinjen, når singlen Casper Berthelsen dater en masse håbefulde kvinder.

Læs også

Laver sin egen version af McFlurry: “Det er så godt”

Formatet, der har sin oprindelse i USA under navnet 'The Bachelor', er ramt Danmark, og Casper Berthelsen er den eftertragtede danske bachelor.

Han har et imponerende CV, der blandt andet tæller uddannelsen som officer og kaptajn i Flyvevåbnet, HR-partner i Forsvarsministeriets Personalestyrelse, en masteruddannelse i Master of Business Administration og er desuden uddannet som Militær Fysisk Træner, certificeret personlig træner og kostvejleder. 

Der er dog en ting, som Casper Berthelsen nok undlader at skrive på cv’et. I 2009 blev han nemlig arresteret. En fuld aften i byen i staten Nevada i USA endte på politistationen, hvor han skulle sove sin brandert ud i detentionen.

“Det er ikke noget, jeg er stolt af, og jeg følte mig rimelig dum dagen efter. Men det kostede jo ikke noget ud over lidt på stoltheden,” siger Casper Berthelsen til TV 2 og fortæller, at han fik lov til at forlade politistationen uden at skulle betale en bøde.

“En stor holdindsats”

Lige nu løber ‘Bachelor’ over skærmen, men faktisk fandt optagelserne allerede sted tilbage i efteråret 2020. 

På Instagram har Casper Berthelsen delt mange billeder og tanker om deltagelsen i programmet. Der er ingen tvivl om, at det har været en stor oplevelse at være en del af tv-programmet.

“Fra jeg accepterede tilbudet om at være hele Danmarks bachelor, der havde jeg cirka 3-4 måneder til at forberede mig mentalt og fysisk inden afrejse,” skriver han til et opslag. 

Heri afslører han, at han også købte en bog om retorik. 

“Det betød meget for mig at mit bagland bakkede mig op i min beslutning. Desuden købte og læste jeg en bog om retorik som forberedelse til mine kommende mono- og dialoger i programmet.”

 

 

Læs også

DR-vært afslører lykkelig nyhed: Skal være far igen

 

 

 

 

Dagens Gossip