Stor skuespiller udtaler: "Måske det er tid til spiderwoman?"

Foto: Shutterstock

Det er efterhånden kutyme, at det skal op at vende, om fiktive mandlige filmkarakterer skal spilles af en kvinde fremover, og nu er turen altså kommet til Spiderman, som muligvis skal være Spiderwoman fremover.

Den engelske hollywoodstjerne Tom Holland, som har haft æren af at spille Spiderman i de tre senest film, foreslår nu, at den næste Spiderman måske skal være Spiderwoman i stedet. 

Spiderman har siden hans 'fødsel' i 1962 været en elsket superhelt, som siden da har optrådt adskillige gange i tegneserier, sine egne film, Marvelfilm og sågar i sin egen animationsfilm.

Læs også

250 hvalpe er blevet dræbt i 'krig' mellem aber og hunde

Siden den første portrættering af superhelten udført af Nicholas Hammond i 1977 har adskillige unge mandlige skuespillere spillet rollen. Den senest Spiderman-skuespiller er Tom Holland, som netop nu er aktuel i den nye Spiderman-film; Spiderman: No Way Home.

Tom Holland / Foto: Shutterstock

Står det til netop Holland er det dog ved at være tid til forandring i den akrobatiske superhelts 'liv', og han foreslår derfor, at den næste Spiderman måske skal spilles af en kvinde. Det gør han i et interview med People:

"Måske man kunne have en Spider-Gwen eller en Spiderwoman," foreslog Holland og fortsatte: "Vi har haft tre Spidermans i træk, og vi har alle været den samme. Det kunne være rart at se noget anderledes."

Holland forklarer, at der er flere årsager til, at han er klar til at give rollen videre og endda foreslår, at det skal være til en kvinde, selvom karakteren altså hedder spiderMAN:

"Jeg har ikke lyst til at sige farvel til Spiderman - men jeg føler, at vi måske er klar til at sige farvel til Spiderman. Jeg har ikke lyst til at være ansvarlig for, at holde den næste unge person, som vil det her ligeså meget som mig tilbage," forklarede den unge skuespiller.

Han uddybede med, at det ikke udelukkende var for at få noget ændring og diversitet i Spiderman-filmene, men også fordi han synes, at han er ved at være klar til at fokusere på noget andet end sin rolle.

Holland forklarede at efter seks års uafbrudt arbejde med superhelten, var han klar til at sætte farten ned og fokusere mere på andre ting som for eksempel sin familie, og han afslører da også, at han "ikke kan vente med at blive far" en dag. 

Står det til Holland, kunne det altså godt lyde til, at vi kommer til at se en ny skuespiller i rollen som Spiderman næste gang, vi ser superhelten på skærmen, og måske bliver det endda Spiderwoman i stedet. 

Det er produceren af filmen, Amy Pascal, dog tilsyneladende ikke helt enig i, det skriver Cosmopolitan. "Vi er ved at gøre klar til at lave den næste spidermanfilm med Tom Holland og Marvel," udtalte hun således til Fandango i november. "Vi ser på det her som tre film, og vi er klar til at gå videre til de næste tre," fortsatte hun.

Står det til Pascal kommer vi altså åbenbart til at se meget mere til Holland i rollen som den spindelvævsskydende superhelt, men i sidste ende er det jo Holland selv, som styrer, om han vil lave flere film. Vil han det, må tiden vise.

Læs også

Video viser nyt koncept: McDonald's-restaurant har erstattet borde med motionscykler

 

 

Dagens Gossip