Begrænset hele livet: Linse Kessler afslører kompleks

Foto: Gonzales Photo Kim MatthÄi Leland/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Det har påvirket Linse Kessler hele livet.

I aftenens afsnit af Familie fra Bryggen har Linse tilkaldt sin svigersøn, Cengiz, da hendes korte hår volder problemer, og hun har brug for lidt stylingtips fra mesteren af voks.

Læs også

Nu er det slut for Silas Holst

Sidste år valgte Linse at barbere alt sit hår af.  Det gør hun ikke igen.

“Jeg kommer aldrig til at klippe mit hår kort igen. Men ikke dermed sagt, at jeg har fortrudt, for det har jeg ikke,” fortæller Linse i klippet, der kan ses længere nede i artiklen. 

Det korte hår har resultereret i, at Linse har lært at acceptere noget, der har påvirket hende hele livet. 

“Jeg har lært at leve med min pande. Meget mere end før. Var der vind, så vendte jeg mig om. Det har jeg gjort hele mit liv. Så håret kommer dén vej,” forklarer Linse og viser, hvordan vinden ville ramme hende bagfra, og dermed vil håret flyve ind foran panden. 

“Det er gået op for mig, hvor meget jeg faktisk har været begrænset. ‘Åh nej, min pande, det er grimt.’ Det er sgu da lige meget. Den er da mega fed, min pande,” slår Linse fast.

Aftenens afsnit af Familien fra Bryggen

Det er ikke kun Cengiz, der lægger vejen forbi Linses lejlighed i aftenens afsnit. Lone kommer også på uanmeldt besøg hos Linse.

Selvom datteren Sia stadig er meget er en lille baby, så vil Stephanie og Cengiz gerne imødekomme Albas store ønske om at holde en Halloween-fest. Men det viser sig at blive lidt af en mundfuld, da Alba har mange meninger om, hvad hun vil og ikke vil.

I afsnittet får seerne også lov til at være med på sidelinjen, når Linse skal til Rainbow Awards, hvor hun skal overrække en pris. Hun har til anledningen fået lavet en smuk kropsnær kjole med en meget høj slids bagtil, som viser sig at være lidt sværere at styre end hun lige havde regnet med.

Linse hiver Didde med til en særlig behandling. Det kan du læse meget mere om i denne artikel:

Læs også

Efterlysning i Familien fra Bryggen i aften: “Min tissekone er væk”

Familien fra Bryggen sendes torsdag klokken 20 på Viaplay og TV3. 

 

 

Dagens Gossip