Efterlysning i Familien fra Bryggen i aften: “Min tissekone er væk”

Foto: TV 3.

I aftenens episode har Linse en overraskelse til Didde.

I aftenens afsnit af Familien fra Bryggen har Linse en overraskelse til veninden Didde. De to skal en tur i cryo-behandling hos Anni Fønsby. Her bliver man udsat for minus 130 grader i tre minutter.

Læs også

Nu er der godt nyt fra Melvin

Behandlingen er populær i Hollywood og blandt sportsfolk, da den eftersigende skal have en god effekt på muskler, sener og led.

Nogle bruger også frost-behandlingen til at stramme huden op, og Linse har valgt at hive Didde med til en behandling.

Det er dog først, da Didde står foran Anni Fønsby, at det går op hende, hvad de skal. 

“Her har vi det, der hedder cryo-terapi, hvor kroppen udsættes for meget høje minusgrader,” forklarer Anni Fønsby og uddyber:

“Så sker der det, at hvis man har en betændelsestilstand i kroppen, så bliver det renset ud, og musklerne trækker sig sammen.”

Trods forbehold hopper Didde op i maskinen, hvor hun skal stå i minusgrader i tre minutter. Men der går ikke lang tid, så begynder kulden at sætte ind.

“Anni, jeg kan ikke mærke mine ben,” lyder det fra Didde, der får besked på at stå og trippe lidt. Undervejs har hun overskud til at sende en joke afsted, og da de tre minutter er gået, er den korte udmelding fra Didde, at hendes “tissekone er væk”.

Du kan se det sjove klip herunder: 

Problemer med håret og Halloween-fest

I aftenens afsnit har Linse også tilkaldt sin svigersøn, da hendes korte hår volder problemer, og hun har brug for lidt stylingtips fra mesteren af voks.

Derudover kommer Lone på uanmeldt besøg hos Linse, og selvom datteren Sia stadig er meget lille, så vil Stephanie og Cengiz gerne imødekomme Albas store ønske om at holde en Halloween-fest. Men det viser sig at blive lidt af en mundfuld, da Alba har mange meninger om, hvad hun vil og ikke vil.

Du kan se det hele i Familien fra Bryggen torsdag kl. 20 på Viaplay og TV3. 

Læs også

TV 2 afslører deltager i populært program

 

 

 

 

Dagens Gossip