Beverly Hills vender tilbage med det gamle slæng! – Der er dog et stort MEN

Foto: Beverly Hills 90210

Der er helt sikkert mange, der er vokset op i løbet af 90'erne, der glæder sig over denne nyhed. Beverly Hills vender nemlig tilbage med det gamle hold, men der er dog et stort tvist.

De færreste unge mennesker kan nævne postnumre fra byer i USA, men de fleste vil alligevel kunne svare på, at 90210 er postnummeret til Beverly Hills. De fleste sidder sikkert allerede nu, og hører intromusikken i deres hoveder, mens de kan se skuespillerne i deres ikoniske intro, og hvis du savner 90210, så er der rigtig gode nyheder til dig.

Det er nemlig bekræftet, at Beverly Hills 90210 vender tilbage med en ny sæson, og det er med de gamle velkendte ansigter. Skuespillerne der spillede henholdsvis Brandon, Kelly, Steve, Andrea og naturligvis kærlighedsparret David og Donna er nemlig alle bekræftet til at skulle være en del af serien, mens man desværre må kigge langt efter Luke Perry og Shannon Doherty, der spillede henholdsvis Dylan og Brenda i serien.

 

De spiller ikke deres normale roller?

Der er dog et kæmpe tvist ved den nye Beverly Hills 90210-serie, og det er, at skuespillerne af en eller anden årsag ikke kommer til at spille de vante roller. I stedet skriver Variety.com, at tv-serien der i første omgang får seks afsnit hos den amerikanske tv-station, Fox, at skuespillerne skal spille forbedrede versioner af sig selv.

Hvad det helt præcist betyder, er der ikke umiddelbart nogen, der har fundet ud af endnu, men hos DR skriver de, at det formentlig betyder, at den nye serie af Beverly Hills, der blot kalder sig ’90210’ kommer til at læne sig op i samme stil af tv-serier som Klovn.

Vi skal dog nok ikke regne med, at Jason Priestly, der spillede rollen som Brandon Walsh pludselig er blevet til en akavet Frank Hvam, eller at Ian Ziering der spillede Steve Sanders pludselig spiller en arrogant idiot, som Casper Christensen ofte er i Klovn-serien.

Det er ikke første gang, at Beverly Hills 90210 får en genopblomstring. I 2008 lykkedes det at ”genstarte” serien med et helt nyt cast, og den løb i fem sæsoner. I løbet af denne serie havde nogle af de gamle stjerner også enkelte biroller, hvor de spillede deres gamle karakterer, men serien fokuserede primært på de nye.

Derfor er der også mange unge, der er frustrerede over, at det pludselig er de gamle skuespillere, der er tilbage.

”Øv. Jeg troede det havde noget at gøre med 90210-holdet fra 2008”, lyder det fra brugeren ScarlettP i kommentarsporet til afsløringen på Youtube. Den kommentar har fået 122 likes, mens kommentaren nedenunder skriver. ”Jeg ville have Annie & Liam,”

Undertegnede der blev født i 90’erne, er dog glad for, at det er de gamle skuespillere, der vender tilbage, og selvom det er i en ny konstellation, så vil jeg forsat sidde foran skærmen og råbe ”DONNA MARTIN GRADUATE!”

Læs også

Dum, dummere! Flyselskab sagsøger passager: Kastede lykkemønter i motoren

 

 

Dagens Gossip