Blachman ude med riven efter meddommer: Der må fandeme være grænser

Skrevet af Mathias Busekist

8 uger siden

|

23/03/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Thomas Blachman var ikke meget til overs for kritikken.

Dagens topnyheder

Fredag aften skulle årets ”X Factor”-semifinalister findes, das femte liveshow af underholdningsformatet løber af stablen.

Gårsdagens liveshow var som bekendt i i familiens tegn, hvorfor deltagerne i samarbejde med deres dommer, skulle kastes ud i sange, der sætter fokus på netop dette.

Men dét var tilsyneladende ikke så nemt som så, da det førte til en heftig diskussion mellem Thomas Blachman og Simon Kvam.

Simon Kvamm havde først givet kritik til Cristian Oprea, som han overhovedet ikke mente ramte inden for temaet ”familie”, og det fik Blachman til senere at kritisere Helene Frank.

Efterfølgende blev Thomas Blachman hevet til side af SE og HØR, der fik ham til at sætte nogle ord på kritikken.

"Selv om det er dybt relateret til aftenens tema. Selv om der blev slået tvivl om det, men hvis man læser teksten, forstår man hvad fanden den handler om. Men den er på engelsk, siger Thomas Blachman og refererer til, at Simon Kvamms deltagere kun synger på dansk.

Under interviewet med SE og HØR blev Thomas Blachman afbrudt af KAOS, som ville sige et sidste farvel til deres læremester, og her havde han en sidste besked til drengene.

"Men vi holdt stilen. Vi holdt æren, og vi holdt elegancen. Hellere det. Skulle jeg have mine børn med op rendende rundt med bleer? Hvad fanden. Der må fandeme være grænser."

Måske ikke så overraskende var Simon Kvamm efter liveshowet stadig uenig med Blachman.

Især mener ”Hugorm”-forsangeren, at ”X Factor”-kollegaen rammer forbi skiven med kritikken af Helene Frank.

Og ligesom Thomas Blachman var Kvamm ikke bleg for at sende en stikpille eller to efter den anden part.

"Det synes jeg er at ramme fuldstændig forbi skiven. Dels fordi vi i aften har et tema, der hedder familie. Og når man sætter en akse op, der hedder sentimentalitet eller coolness, så har jeg svært ved at se, hvor coolness kommer ind i en familierelation."