Blev kendt i 'Kender du typen': Nu vender populært makkerpar tilbage i nyt TV 2-program

13/09/2023 16:49

Nicolai Busekist

TV
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fulgte du troligt med i 'Kender du typen', da Mads Steffensen og Flemming Møldrup var en del af programmet, har du grund til at glæde dig.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at DR igennem mange år har haft stor succes med programmet 'Kender du typen'.

Derfor er det også et koncept, som de har holdt fast ved i mange år. Gennem årene har der dog været udskiftning på de forskellige poster, hvilket blandt andet omfatter værtsposten, som Mads Steffensen længe var indehaver af.

Da han besluttede at forlade rollen som vært på programmet, blev han afløst af Anna Lin, som siden også har forladt programmet. I dag er det Tobias Hansen, der er indehaver af rollen som vært.

Kort tid efter, at Mads Steffensen havde afsløret sin beslutning om at sige farvel og tak til 'Kender du typen', kom samme melding fra livsstilseksperten Flemming Møldrup.

Det var til stor ærgrelse for mange, da rigtig mange fulgte med i programmet på grund af det venskabelige forhold mellem Mads Steffensen og Flemming Møldrup.

Efterfølgende har de lavet et podcast sammen, som udkommer på Podimo. Det har fået titlen 'Mads & Møldrup – mellem venner'.

Og nu er det blevet afsløret, at de igen vil være at finde på skærmen sammen. Det bliver i et koncept, der minder om deres podcast, som nu skal foldes ud på tv.

Dette afslører TV 2 i en pressemeddelelse. Heri fremgår det, at de to venner skal stå i spidsen for en ny programserie om voksne venskaber, der vil blive sendt på TV 2 Fri.

Det nye program har fået titlen 'Mads & Møldrup - venner for altid', og får premiere på TV 2 Fri og TV 2 Play tirsdag 3. oktober.

Til en start er der blevet seks afsnit, der alle handler om, at det tidligere DR-makkerpar skal hylde 'det voksne venskab'. I samme ombæring skal de også sætte 'deres egen relation på prøve med udfordrende og sjove aktiviteter'.