Bookmaker melder ud: De er favoritter til at vinde ’Vild med dans’

Her ses 'Vild med dans'-holdet fra den seneste sæson. Lige om lidt får 18. sæson af programmet premiere. Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix.

Bookmakeren Bet25 vurderer, at særligt to deltagere er favoritter til at vinde den 18. udgave af det populære danseprogram.

Fredag aften vender ‘Vild med dans’ tilbage på skærmen. Det er 18. sæson af TV 2-programmet, og 12 par står klar til at indtage dansegulvet.

Læs også

DR-værter scorer nye jobs

Bookmakeren Bet25 vurderer, at særligt to deltagere er favoritter til at vinde 2021-udgaven af det populære danseprogram.

“Det er altid svært at udpege favoritter, når vi endnu ikke har set nydanserne udfolde sig på dansegulvet, men vi vurderer, at Lise Rønne har den største chance for at vinde ’Vild med dans’, siger Morten Olsen, oddschef hos Bet25, i en pressemeddelelse.

Der er to årsager til, at Morten Olsen peger på Lise Rønne. 

“For det første tror vi, at Lise Rønne er populær blandt dem, der ser ’Vild med dans’. De kender hende fra 'X Factor' som en smilende og sympatisk tv-vært. For det andet er Silas Holst hendes professionelle dansepartner, og han er om nogen kongen af ’Vild med dans’, siger Morten Olsen og henviser til, at han har danset sig i finalen i syv ud af de otte sæsoner, han har deltaget i.

“Tilsammen udgør de en stærk duo, der uden tvivl kan se frem til mange stemmer fra folk hjemme i stuerne,” fortsætter Morten Olsen.

 

Den andenstørste favorit

Bet25 vurderer, at svømmeren og den tredobbelte OL-medaljevinder Pernille Blume, der skal danse sammen med Morten Kjeldgaard, er programmets andenstørste favorit. 

“Pernille Blume er vant til at presse sig selv, være disciplineret og skulle præstere. Kan hun overføre det til danselokalet og dansegulvet, kan hun komme langt,” siger Morten Olsen.

 

Som tredjefavorit har Bet25 det kvindelige par Freja Kirk og Claudia Rex. Bookmakerens mest usandsynlige vindere er entertaineren Jacob Haugaard og skuespilleren Jannie Faurschou.

'Vild med dans' har premiere 10. september klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Læs også

Morfin hver dag: Nu afslører Gustav Salinas