Breaking: X Factor vender tilbage om lidt: Nu skal vinderen kåres på denne måde

Ankerstjerne, Oh Land og Blachman glæder sig til at komme tilbage på skærmen. Foto: TV 2

Det er efterhånden længe siden at danskerne har kunne læne sig tilbage i sofaen og nyde unge danske ‘amatørsangere’ der underholdte Danmark hver fredag.

Nu er der heldigvis godt nyt, for TV2 har netop meddelt, hvornår X Factor vender tilbage til skærmen. Denne gang er der ikke tale om en særudgave, hvor Sofie Linde interviewer værter og deltagere, der er tale om den ægte vare.

TV2 skriver i en pressemeddelelse, at X Factor vender tilbage fra den 15. maj. 

Læs også

DMI melder om vejrskifte: Først godt og dernæst skidt

Finalen afvikles over to dage

Der kommer ikke til at ske de helt store ændringer i forhold til, hvordan X Factor ellers ville være afviklet. Den 15. maj fortsætter deltagerne med live shows, men derefter kommer der en lille ændring.

Finalen af dette års X Factor bliver nemlig afholdt over to dage, så i stedet for en finale, som der har været de seneste år, vil de i stedet blive en todages-begivenhed. Den første finale finder sted den 22. maj, mens den efterfølgende finale finder sted lørdag den 23. maj.

“Finalen bliver til en stor todages-begivenhed fredag 22. maj og lørdag 23. maj. En form, som de blandt andet har succes med i England, og som vi glæder os rigtigt meget til at prøve af herhjemme også,” fortæller Dorte Borregaard, der er underholdningsredaktør på TV2.

Underholdningsredaktøren håber også på, at det bliver muligt at have publikum med til de kommende shows

“Livepublikum er helt sikkert med til at gøre X Factor til Danmarks største underholdningsshow, og publikum er en stor del af festen, men det er endnu for tidligt at sige, om vi kan afholde de sidste tre liveshows med livepublikum i studiet. Men vi håber det – i en eller anden form,” fortæller hun i pressemeddelelsen-

Det næste X Factor-program vil altså blive sendt fredag den 15. maj.

 

Læs også

Professor: Coronasmittede kan rammes af alvorlige følgesygdomme

 

 

Dagens Gossip