Camilla Ottesen taler ud: "Vi havde forsøgt alt"

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Camilla Ottesen fortæller nu om skilsmissen fra Anders Hedme.

Camilla Ottesen havde gennem 17 år dannet par med sin mand, Anders Hedme. Sammen har parret to børn, Vigo på 17 år og Viola på 14 år.

I 2020 gik parret fra hinanden, og det var ikke overraskende hårdt. Men på tidspunkt, så må man vende om og kigge væk fra alt det negative, som Camilla Ottesen siger i et interview med Søndag

Læs også

Læge giver fem simple råd til at undgå fedt på maven

“Jeg har det heldigvis rigtig fint med min eksmand, vi kan lave mange ting sammen, og vi er aldrig blevet uvenner. Man skal også passe på med at gå og slå sig selv oveni hovedet med, at det er forkert at blive skilt, når man har børn. For det er lige så forkert at blive sammen, hvis det ikke fungerer, siger hun og tilføjer:

“Det mener jeg virkelig. Alle har jo forsøgt at få det til at fungere. Jeg kan selvfølgelig kun tale for os selv. Vi forsøgte alt det, vi kunne, og da der ikke var flere udveje, var vi faktisk enige om beslutningen.”

Den 49-årige tv-vært, som blandt andet har været på ‘Boligkøb i blinde’ og ‘Fangerne på fortet’, er nu flyttet fra det tidligere hjem på Amager og ind i det københavnske centrum.

Her går tiden blandt andet med at gå på natklub. Det er noget, Camilla Ottesen altid har holdt af at gøre - også da hun var gift med Anders Hedme.

Camilla Ottesen finder det vigtigt, at børnene ser, at at livet ikke behøver at forandre sig helt vildt meget, fordi man bliver ældre.

Læs også

Putins kæreste slipper for sanktioner af én vigtig årsag

 

Dagens Gossip