Cartoon Network afslører: Legendarisk serie vender tilbage

02/05/2023 11:38

Mathias Madsen

TV
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Én af 00'ernes helt store børne- og ungdomsserier vender tilbage med endnu en sæson i 2024.

Mest læste i dag

Op gennem 00'erne og 10'erne sad hundredetusindvis af børn og unge limet til tv-skærme over hele verden, når de skulle følge deres tre yndlings spioner på mission. 

Animationsserier 'Totally Spies!' blev hurtigt populær, da den fik premiere på amerikanske 'ABC Family' i 2001 og franske 'TFOU' i 2002, og der gik da heller ikke længe, før den i USA rykkede over på 'Cartoon Network', og der blev lavet flere sæsoner. 

Med tiden blev hele seks sæsoner lavet, ligesom serien gav grobund for filmen 'Totally Spies! The movie' og spin-off serien 'The amazing Spiez!', som fik to sæsoner.

Siden er der lavet videospil og uanede mængder af merchandise inspireret af serien, og nu har 'Cartoon Network' afsløret, at serien stadig lever. 

Faktisk er serien fortsat så populær, at der ifølge tv-kanalen kommer en syvende sæson på 'Cartoon Network' i 2024. 

Sådan lyder det i et opslag på Facebook, hvor der står: "The hype is totally real [...]  Totally Spies NEW Season 7 is coming to Cartoon Network in 2024."

Opslaget har i skrivende stund fået mere end 50.000 'likes', og det er blevet delt 13.000 gange. 

"Jeg kan ikke vente med at se det nye 'Totally Spies!' [...]," har én fan skrevet i kommentarfeltet, og hundredevis af andre fans har skrevet lignende beskeder. 

'Totally Spies!' er primært produceret af franske 'Zodiak Kids', men bliver i USA og internationalt sendt på amerikanske 'Cartoon Network'.