Løvens Hule: Derfor droppede hun Jesper Buch

I det seneste afsnit af DR-programmet Løvens Hule valgte Louise Mygind Andersen at takke nej til en investering fra Jesper Buch. Foto: DR/Per Arnesen.

I det seneste afsnit af DR-programmet Løvens Hule valgte Louise Mygind Andersen at takke nej til en investering fra Jesper Buch.

De var helt på bølgelængde, når det kom til kærligheden til Frederik 9. Men fascinationen af den danske konge var ikke nok til, at Louise Mygind Andersen takkede ja til tilbuddet fra Jesper Buch i det seneste afsnit af DR-programmet Løvens Hule. 

Læs også

Jesper Buch beklager: Derfor har jeg været fraværende

Da Louise Mygind Andersen havde fremlagt sin ide for de fem løver, var der flere, der meldte sig på banen. De var vilde med hendes firma, der laver smykker, som henvender sig til både mænd og kvinder, og som er vokset ud af en fascination af den danske Kong Frederik 9. 

Ja til Christian - nej til Jesper

Til sidst valgte hun at takke ja til tilbuddet fra investor Christian Arnstedt, og dermed blev det også en afvisning af den garvede løve Jesper Buch.

Louise Mygind Andersen takkede nej til tilbuddet fra Jesper Buch i Løvens Hule. Foto: DR/Per Arnesen.

“Jeg valgte Christian, fordi jeg syntes, han havde fokus på at hjælpe mig med det, jeg gerne vil opnå med mit brand,” forklarer Louise Mygind Andersen til Ekstra Bladet efter programmet.

Hun håber, at samarbejdet med Christian Arnstedt kan betyde, at smykkerne også kommer ud i Europa og Asien. Den ide er der ingen tvivl om, at Christian Arnstedt er med på. På sin Instagram-profil har han lagt et billede op, hvor han står sammen med Louise Mygind Andersen.

“Louise er den sejeste iværksætter. Jeg glæder mig helt vildt meget til rejsen med Louise Mygind Andersen og Frederik IX Studios. Vi skal have noget dansk design ud i verden,” slår han fast.

Foto: Instagram @christianarnstedt.

 

Læs også

DR-vært deler ærligt billede: “Tydeligvis ikke samme stofskifte”

 

 

Dagens Gossip