Chok i X Factor: De trækker sig

De tre dommere i dette års X Factor: Martin Jensen, Oh Land og Thomas Blachman. Foto: Lasse Lagoni/TV 2.

De vil ikke være med i konkurrencen alligevel.

I det seneste afsnit af TV 2-programmet X Factor var det Thomas Blachman, der styrede slagets gang. Det var nemlig 5 Chair Challenge-tid, og her skulle den garvede X Factor-dommer afgøre, hvilke gruppe, der skulle med videre i konkurrencen.

Læs også

Efter modvind: Nu kommer X Factor-dommer med forklaring

Gruppen KAJSA fik en af pladserne, men nu har de tre kvinder i gruppen valgt at trække sig fra konkurrencen. Det skriver TV 2.

“Undervejs blev det tydeligt for os, hvor meget det kræver at være med i et tv-program, og at ingen af os var klar til at give afkald på vores individuelle projekter,” forklarer bandmedlemmerne 20-årige Karen Marie Duus, 21-årige Julia Bielefeld og 21-årige Asta Hegnet Knudsen til kanalen.

De tre dommere i dette års X Factor: Martin Jensen, Oh Land og Thomas Blachman. Foto: Lasse Lagoni/TV 2.

Det er højskoleophold og en optagelsesprøve på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, der fylder så meget for medlemmerne, at de har valgt at takke nej til den videre deltagelse i programmet.

En ledig plads

Det betyder, at der nu er en plads ledig i X Factor. Men her må de interesserede seere vente til i morgen, fredag, på at få svar på, hvem der kommer til at udfylde den plads. Det bliver afsløret i det første bootcamp-program, der bliver sendt fredag klokken 20.00 på TV 2. 

Selvom Thomas Blachman allerede så noget særligt i gruppen KAJSA under deres audition, så er han langt fra slået ud af deres valg om at forlade X Factor. 

“Da jeg fik beskeden om KAJSA, tænkte jeg "fedt, så kan jeg lave en gruppe mere." Og det bliver som regel det bedste,” siger Thomas Blachman til TV 2. 

Det er ikke første gang i programmets historie, at der bliver dannet grupper af de solister, som ellers er ude af konkurrencen. I 2014 vandt Thomas Blachman med den sammensatte gruppe Anthony Jasmin.

Læs også

Melvin Kakooza er ny vært på X Factor

 

 

Dagens Gossip