Christian Degn deler glædelig nyhed

TV-værten Christian Degn er både kendt fra TV 2 og DR. Her ses han som vært på programmet Kyst til Kyst, hvor der 8529 kilometer lange danske kystlinje bliver udforsket. Foto: Peter Kjeldsen.

Nu afslører den populære tv-vært, at seere af programmet godt kan glæde sig.

For at 'få mere røv i bukserne' valgte tv-vært Christian Degn at gå i lære hos sin far, Jens Degn, for at blive en bedre håndværker. Det bliver vist i TV 2-programmet ‘Alt det min far ikke har lært mig’.

Læs også

Det er slut: X Factor-dommer siger farvel

Nu afslører den populære tv-vært, at seere af programmet godt kan glæde sig. Der kommer nemlig en sæson 2. Det fortæller han i et opslag på Instagram.

“Studie 1 i Reservatet er genåbnet. Nu med flere hestekræfter end nogensinde,” skriver han til billedet, hvor han står med armene over hovedet sammen med sin far. Hashtaggene ”Alt det min far ikke har lært mig”, ”Sæson 2” og ”Premiere til efteråret” røber, at der er flere afsnit på vej.

Ikke den eneste

Det er ikke kun i programmet ‘Alt det min far ikke har lært mig’ til efteråret, at seerne kan opleve Christian Degn.

I den seneste sæson af Nybyggerne på TV 2 var det også ham, der stod i spidsen som vært på programmet. Han har tidligere afsløret, at han i den kommende 2021-sæson også er vært på det populære ‘gør det selv’-program.

“Jeg skal også være vært på den næste sæson af ”Nybyggerne”, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det er vist første gang, at det bliver den samme vært to år i træk. Vi skal til Sønderborg denne gang, så jeg vil bare sig møjn,” fortalte Christian Degn til Billed Bladet tidligere på året.

I 2021-sæsonen er de fire nye nybyggerhuse beliggende i Sønderborg. Her får fire forskellige par otte uger til at omdanne en helt rå bolig til deres drømmehjem. Vinderparret får den vildeste tv-gevinst: Huset, som de selv har indrettet, til en værdi af omkring 2,6 millioner kroner.

Læs også

Christian Degn med afsløring: “Far er helt forelsket”