Christina i Luksusfælden i aften: Bor hos sin mor og får udbetalt 34.000 hver måned

Foto: Viafree.

Trods Christina får udbetalt 34.000 udbetalt hver måned, bor hun hos sin mor.

I aftenens afsnit af Luksusfælden er eksperterne på besøg Christina, der bor i Allested-Vejle på Fyn.

Læs også

Klar besked fra eksperterne i Luksusfælden: Jakob har brug for professionel hjælp

Det er ikke kun økomien, som 32-årige Christina gambler med. Det er også sine familierelationer og helbred, hun sætter over styr.

Christina arbejder 80 timer om ugen for at tjene penge, så hun kan komme ud af den gæld på 635.000 kroner, hun er endt i.

Men Luksusfældens eksperter, Sesilie Munk-Stenderup og Kenneth Hansen, er bange for, at de mange arbejdstimer kan få konsekvenser for Christina.

“Du kommer ikke tættere på gældsfriheden ved at arbejde så meget. Men ved du hvad, vi til gengæld tror, du kommer tættere på,” spørger Sesilie Munk-Stenderup og henter en kørestol frem, som får tårerne frem i Christinas øjne.

Luksusfældens eksperter, Sesilie Munk-Stenderup og Kenneth Hansen, er bange for, at de mange arbejdstimer kan få konsekvenser for Christina. Foto: Viafree.

"Vi tror, du kommer tættere på at sidde i en sådan en her, Christina," slår Sesilie Munk-Stenderup fast.

“Jeg kæmper for at komme ovenpå, selvom jeg stadigvæk slås med så mange mén,” forklarer Christina, som står på kanten af stress, noget der tidligere har været ved at invalidere hende.

Betændt forhold til sin mor

Christinas forhold til sin mor er betændt. Hun ønsker at gøre sig uafhængig af sin mor, men lige nu er det ikke muligt, da hun bor i sin mors hus. 

Christina har derfor en drøm om at købe det af hende, når hun er gældfri. Men Christina er ude af stand til at spare op eller betale sine kreditorer. Samtidig låner hun penge af sin familie, til trods for at eksperterne afslører, at hun har næsten 34.000 kroner udbetalt hver måned.

Trods Christina får udbetalt 34.000 udbetalt hver måned, bor hun hos sin mor. Foto: Viafree.

Da Sesilie Munk-Stenderup og Kenneth Hansen undersøger Christinas økonomi, opdager de hurtigt, hvor en del af problemet ligger. For Christina elsker at spille mobilspil. Og det har på blot et år kostet hende over 10.000 kroner. Hun befinder sig i en ond cirkel, hvor hun arbejder solen sort, men også bruger alt hvad hun har og lidt til. 

Om det kan lykkes eksperterne at trænge igennem til Christina, kan ses i aftenens afsnit af Luksusfælden. 

 

Læs også

Luksusfælden i aften: Tog kokain til familiefødselsdag

 

 

 

Dagens Gossip