Luksusfælden i aften: Tog kokain til familiefødselsdag

Foto: Viafree.

Misbruget får konsekvenser for aftenens hovedperson i Luksusfælden.

Det er noget af en opgave, som Luksusfældens eksperter, Jan Swyrtz og Kenneth Hansen, står overfor i aftenens afsnit af programserien. 

De skal forsøge at hjælpe 26-årige Markus fra Brande. Sammen med kæresten Donna har Markus et lille barn, men de deler ikke adresse. Markus er bange for, at hans kæmpe gæld, der blandt andet stammer fra et kokainmisbrug vil smadre deres fælles økonomi og fremtid.

Foto: Viafree.

Tidligere var Markus afhængig af kokain, og han udnyttede sin familie til at skaffe penge til sit misbrug, og Markus’ samvittighed er tynget. Udover at banke noget økonomisk fornuft ind i Markus, så beslutter eksperterne sig også for at bede Markus’ familie om hjælp til at få Markus videre i livet. 

I det nye afsnit kan man høre Markus’ bror fortælle, at løgnene har gjort ondt.

“Du har misbrugt vores tillid, og det plager dig, og det plager også mig. Den største frustration har været de løgne og den udnyttelse, jeg har følt,” forklarer han og tilføjer, at størrelsen på lånet ikke er problemet. 

“Du er stadigvæk min lillebror, og du betyder utrolig meget for dig. Jeg vil stadigvæk hjælpe dig så meget, jeg kan,” lyder det tilgivende fra broderen.

Det får følelserne frem i Markus.

Foto: Viafree.

“Jeg har løjet så meget for dem, mødt op til fødselsdage og gået ud på toilettet og taget kokain, og så er jeg gået ind og leget med deres børn, mens jeg var påvirket. Det er på ingen måde acceptable,” lyder det fra Markus, som med gråd i stemmen fortsætter:

“Men at blive tilgivet af sin egen familie, det er sgu stort.” 

Dårlige beslutninger

Markus er ekspert i dårlige beslutninger. Han har kørt uden kørekort, så han mistede sit job, han har syltet børnebidraget til sine to større børn, og lige nu er hans økonomi så elendig, at han og Donna aldrig vil kunne købe det hus, de begge drømmer om. 

Om det vil lykkes eksperterne at få Markus på ret køl igen, får seerne svar på i aftenens afsnit af Luksusfælden. Du kan se klip fra afsnittet herunder:

 

 

Dagens Gossip