Diamantdronning Katerina Pitzner fortæller om sygdom: Sådan opdagede jeg kræften

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

Nu fortæller Katerina Pitzner, hvordan hun opdagede sygdommen.

Tilbage i 2015 afslørede Elvira Pitzner på sin blog, at hendes mor, Katerina Pitzner, var blevet ramt af kræft. I en story på Instagram i søndags afslørede datteren, at kræften er vendt tilbage.

Læs også

Elvira rejser tilbage til Danmark: 'Direkte i karantæne'

På det sociale medie forklarer Katerina Pitzner nu, hvordan hun opdagede sygdommen. Hun slår fast, at der findes mange former for hudkræft, og hun tager udgangspunkt i sit eget sygdomsforløb.  

“Første gang, jeg havde det, der var det en skønhedsplet, der sad heroppe,” forklarer Katerina Pitzner og peger på et lille område over sit ene øre. Der var en skønhedsplet, som ifølge Katerina Pitzner havde meget tynd hud og blødte ind i mellem. Der skulle ikke meget til, så gik der hul på den, og derfor fik hun den undersøgt.

“Her anden gang var det over bag det andet øre. Det var to sår, der ikke ville hele,” uddyber Katerina Pitzner og tilføjer, at hun synes, at begge gange har modermærkerne set “ret anderledes ud end almindelige."

“Man mener, at mit er genetisk mere, end det er decideret solskade,” fortæller hun på Instagram. Alligevel råder hun sine følgere til at undgå solen og smøre sig godt ind i solcreme. 

Ikke noget livstruende

Det er ikke noget livstruende, slår Katerina Pitzner fast.

“Der er altså ikke noget livstruende eller noget farligt, det er bare noget, som vi skal tage hånd om, og det gør vi så nu, lød det fra diamantdronningen i en story tidligere på ugen.

Læs også

Diamantdronningen Katerina Pitzner ramt af kræft

 

Dagens Gossip