Dommerne rynker på næsen over McDonald’s-ansat - men sekunder senere måber de

Ane Sørensen

357 uger siden

|

13/09/2017
TV
Foto: X Factor UK (screendump fra YouTube)
Foto: X Factor UK (screendump fra YouTube)
20-årige Rebecca Grace blæste de fire dommere bagover, da hun gik på audition på talentprogrammet X Factor UK.

Dagens topnyheder

Der blev rynket let på næsen ved dommerbordet, da 20-årige Rebecca Grace fortalte om sit arbejde på McDonald's, mens hun var til audition på talentprogrammet X Factor UK.

Den unge kvinde gjorde det dog hurtigt klart, at hendes store passion er musik og sang. Rebecca Grace var da også tydeligt nervøs, da hun skulle synge for de fire dommere:

- Jeg er så nervøs, lød det fra den 20-årige kvinde, som havde taget sin mor, far, søster og partner med til at bakke hende op i dagens anledning.

Da dommerne hørte Rebecca Grace synge Kelly Clarksons nummer Piece By Piece, var de alle imponerede over hendes utrolige talent:

- Det var den perfekte sang til din stemme, Rebecca. Og du sang den ubesværet, fordi det er en meget emotionel sang. Men du gjorde det. Kan du ikke se, hvor dygtig du er?, lød det fra Louis Walsh.

Rebecca Grace kunne gå fra auditionen med fire gange ja fra dommerne og en opfordring til at give sig selv et klap på skulderen:

- Du er din egen værste kritiker. Du har en fantastisk stemme, lød det fra Louis Walsh, mens Simon Cowell også gav den unge kvinde et råd med på vejen:

- Gå ud og fejr det, 

Hør Rebecca Grace synge Piece By Piece i videoen lige herunder.