DR afslører: De skal være værter

Foto: Shutterstock.

For anden gang står parret klar på scenen.

Dansk Melodi Grand Prix 2022 bliver sendt - direkte fra Jyske Bank Boxen i Herning - den 5. marts 2022, og værterne er på plads.

Det oplyser DR i en pressemeddelelse. 

Læs også

Pernille Vermund langer ud efter DR

Det er DR-vært Tina Müller og entertaineren Martin Brygmann, der for anden gang står klar til at tage tjansen.

For første gang i to år er det muligt, at showet kan overværes af publikum. Det er især noget, Tina Müller glæder sig til.

“Dansk Melodi Grand Prix er en kæmpe folkefest og efter to år uden publikummer, glæder jeg allermest til sammen med et fyldt Boxen at give de otte sange og artister den opbakning og fest, de fortjener. Vi skal skabe en forrygende stemning, som for alvor kan mærkes - også hjemme i stuerne. Det her er en aften, hvor vi i fælleskab giver et skud ægte fest, farver og musikglæde til hinanden,” siger den erfarne DR-vært.

\nMartin Brygmann og Tina Müller er værter for Dansk Melodi Grand Prix 2022. Foto: \nBetina Garcia / DR.\n\n

Årets musikfelt vil bestå af otte sange. De otte sange og artister bliver offentliggjort i februar 2022 forud for begivenheden.

Til det kommende Melodi Grand Prix er Herning Årets Grand Prix By. Konkurrencen sendes direkte på DRTV og DR1 den 5. marts klokken 20.00. Billetsalget til Dansk Melodi Grand Prix starter den 23. september klokken 10, oplyser DR.

Udover Dansk Melodi Grand Prix 2022 holdes Børnenes MGP også i Årets Grand Prix By. Det sker fra Jyske Bank Boxen den 26. Februar.

Her vil to værter, som offentliggøres senere på året, også være klar til at sørge for en festlig og underholdende aften for deltagere, publikum og alle hjemme i stuerne, lover DR.

Billetsalget til børnenes MGP starter den 30. september klokken 10.00.

Læs også

Kvinde til Felix Smith: Det hører ikke hjemme på tv

 

 

 

 

Dagens Gossip