Kvinde til Felix Smith: Det hører ikke hjemme på tv

16/09/2021 22:35

Mathias Busekist

Nyheder
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Radio- og tv-vært Felix Smith fortæller, at han ofte får komplimenter for sit hår, men at alle efterfølgende kommer med samme besked.

Mest læste i dag

"Jeg får tit komplimenter for mit hår, hvor det så bliver fulgt op med, at det ikke er noget, man bør have som tv-vært, eller som folk selv ville have." 

Sådan siger Felix Smith til Alt for damerne, hvorefter han krydrer udtalelsen med en sjov anekdote om en kvinde, som tydeligvis følte, at tv- og radioværten havde brug for at blive klippet:

"Der var for eksempel engang en kvinde, der sendte en kuvert med 100 kroner i, hvortil hun skrev: Du har virkelig noget flot hår, men det hører virkelig bare ikke til i fjernsynet, så her er penge til en klipning."

Det var dog ikke den eneste anekdote, han kom med, da han efterfølgende fortæller historien, der ligger bag aret, han har under hagen. 

I 2000, under en Pearl Jams koncert på Roskilde Festival, udspillede der sig nogle tragiske scener, som tog livet af ni mennesker. 

Felix Smith vågnede på Roskilde Sygehus, hvor han var sammen med dem, der var blevet mast, hvortil han siger: 

"Alt var kaos, og jeg kunne ikke huske, hvad der var sket, eller hvordan jeg var havnet der. Men dem, der vækkede mig, fortalte mig, at jeg havde været en del af Pearl Jam-ulykken, så det troede jeg på. Det var en meget, meget traumatiserende oplevelse," fortæller Felix Smith til Alt for damerne.

Tidligere i år gik Felix Smith og hustruen Marie Betrix Smith fra hinanden efter 14 år som kærester. Han blev efterfølgende koblet sammen med Sarah Bro, men han afviser rygterne om, at nyt forhold skulle være ved at blive stablet på benene.