DR-kendis deler stor nyhed: “Vi er stolte”

Foto: Shutterstock.com.

Han deler en stor nyhed og lover at vende tilbage med mere.

Flemming Møldrup er blevet landskendt efter sin optræden i DR-programmet Kender du typen.

Læs også

Nu er der godt nyt fra Mette Frederiksen

Den gode nyhed, han deler på sin Instagram-profil, har ikke noget med tv at gøre. Det er derimod udgivelsen af en ny bog, han deler med sine over 53.000 følgere.

“Mød Julie Ralund - hun er mor til min datter Yoko. Vi gik fra hinanden for 10 år siden, og nu har vi skrevet en bog. Vi er stolte, for vi har lige afleveret de sidste tekster, og den kommer lige om lidt. Til maj, faktisk,” skriver han og uddyber, at livet som deleforældre kan være svært.

Foto: Instagram @fmoldrup.

“Den handler om, hvor mange kameler der skal sluges for at kunne stå sådan her og smile. Og være stolte forældre i det vi kalder for et forældreskab. Og vi skulle hilse og sige, at der er slugt mange - vi deler dem gerne med jer - derfor en bog hos forlaget Gyldendal - vi vender tilbage med mere, når vi har forside og er tættere på udgivelsen,” lover han på sin Instagram-profil.

Et særligt bånd

Det er ikke kun til ekskæresten Julie Ralund, at Flemming Møldrup formår at skabe et særlig bånd, selvom vejene skilles. 

Siden 2015 har Flemming Møldrup været en del af DR-programmet Kender du typen, hvor Mads Steffensen var vært indtil for ganske nylig. Kort før nytår kom det frem, at Mads Steffensen sagde farvel til kanalen.

Men venskabet mellem de to består. 

Siden exitet fra DR er Mads Steffensen blevet vært på podcasten “Mads og A-holdet” hos Podimo, som er et nyt panelprogram, som lægger sig tæt op af Monopolet. Hver uge gæster forskellige kendisser podcasten og skal hjælpe med at løse lytternes dilemmaer og problemer. 

Her har Flemming Møldrup været en del af ‘A-holdet’, og Mads Steffensen lægger ikke skjul på, at han har savnet livsstilseksperten. Det gør han klart i et opslag på Instagram.

“Jeg har selvfølgelig savnet Flemming voldsomt, det vil jeg ikke lægge skjul på. Han er et af de mest empatiske og rummelige mennesker, jeg kender. Han er hudløst ærlig og skarp, når han møder uretfærdighed og har masser af erfaringer fra et farverigt og omskifteligt levet liv,” skriver Mads Steffensen.

Foto: Instagram @madsstef.

 

Læs også

Stort twist i populært i DR-program

 

 

 

Dagens Gossip