Stort twist i populært i DR-program

Foto: Shutterstock.com

Der kommer et stort twist, når DR i aften har premiere på en ny sæson af 'Alene i Vildmarken'.

Det populære DR-program ‘Alene i Vildmarken’ vender tilbage i aften, hvor et nyt hold deltagere skal forsøge at klare sig i den norske vildmark uden mange redskaber.

Som et helt nyt twist i år, kommer man ikke kun til at følge en enkelt person, man kommer i stedet til at følge et par, som er taget sammen af sted for at overleve.

Læs også

Idiotiske unge sparker til ko: Sekundet efter får de som fortjent

Her er der både tale om kærestepar, ægtepar, venner og familie, men DR har lavet endnu et twist til programmet.

Parrene får nemlig ikke lov til at starte det samme sted. I stedet vil den ene person blive sat af i det område, som skal være deres habitat, hvor de skal bygge en lejr, mens den anden person bliver sat af flere dage væk i gå afstand.

Den ene person skal således i gang med at bygge hytte, mens den anden person skal bruge de første hårde dage på at gå rigtig langt, for at blive sat sammen med deres respektive partner igen.

“Det er stadig en barsk overlevelseskonkurrence, men nu handler det ikke så meget om kampen mod sig selv som kampen i relationen. I år vil de medvirkende virkelig mærke, hvad det vil sige at have en god ven eller en god kæreste. Værdien af relationen bliver tydelig i vildmarken. Det håber jeg, man reflekterer lidt over derhjemme,” lyder det fra DR

‘Alene i Vildmarken’ har premiere i aften klokken 20.00 på DR1.

Læs også

Fie Laursen skal i retten

 

 

 

Dagens Gossip