DR-kendis erkender: "Det er hundesvært at dele"

Foto: Shutterstock.com.

Hun har valgt at dele det med sine følgere på Instagram, men erkender, at det er svært.

Jasmin Gabay blev kendt af danskerne, da hun bagte sig til en finaleplads i Den store bagedyst i 2018. For nyligt har den 31-årige sangerinde afsløret, at hun er gravid. Sammen med kæresten, Niclas Bardeleben, skal de være forældre til sommer.

Læs også

Bagedyst-deltager jubler: "Den er god nok"

Siden nyheden blev offentliggjort, har Jasmin Gabay ikke lagt skjul på, at hun har modtaget en del beskeder, der omhandler den glædelige nyhed. Tre dage efter opslaget, hvor graviditeten blev annonceret, skrev hun på Instagram. 

“Når man breaker sådan en nyhed, skal man åbenbart være hurtig med en disclaimer. Så den kommer her: Hvis ikke jeg direkte ber’ om gode råd, vil jeg ikke have dem. Hverken om min graviditet eller baby,” skriver hun og tilføjer:

“Jeg ved godt, at det ofte kommer fra et godt sted. Det der sted, hvor man bare lige synes, at man vil hjælpe. Det bliver altså alligevel et stort, men pænt nej tak herfra. Det er for mange holdninger at forholde sig til,” slår Jasmin Gabay fast.

Svært at dele processen

Over 39.000 følger med på Jasmin Gabays faverige Instagram-profil, og selvom hun nyder at dele tanker om sit liv, så er det især svært lige nu.

“Jeg synes det er hundesvært at dele den her proces. På den ene side synes jeg, det er underligt ikke at dele noget af det med jer, og på den anden side har jeg bare slet ikke lyst. Eller det jeg ikke har lyst til er jo, at andre tager stilling til den del af mig,” skriver hun og fortsætter:

“Det er jo lidt noget fjol, for selvfølgelig tager du stilling til det, du ser og læser. Det er klart,” skriver Jasmin Gabay og tilføjer, at hun kun vil dele i ‘små bidder’.

I 2018 bagte Jasmin Gabay sig til en finaleplads i Den store bagedyst på DR. Her ses hun med de to andre finalister: Emil Obel Pedersen og Jon Edlund. Foto: DR 1.

Jasmin Gabay og Niclas Bardeleben har været sammen i lidt over to år, og nu kan de altså se frem til at blive forældre sammen. Jasmin Gabay har i forvejen sønnen Jonathan fra et tidligere forhold.

Indtil videre har hun erfaret, at ikke to graviditeter er ens.

“Den første var let og ubesværet på alle måder. Den her omgang har været en lang kvalme indtil nu,” skriver hun i opslaget. Heldigvis er det begyndt at lette nu, konstaterer Jasmin Gabay.

Du kan se Jasmin Gabays Instagram-opslag her. 

Læs også

Stine fra Landmand søger Kærlighed: Hun er ikke længere i mit liv

 

 

 

 

Dagens Gossip