Stine fra Landmand søger Kærlighed: Hun er ikke længere i mit liv

Stine Marthine Pedersen og Niels Pors på den røde løber til Knæk Cancer 2020. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

Det er ikke noget, der påvirker hverdagen, slår Stine Marthine Pedersen fast.

Det er ikke første gang, at Stine Marthine Pedersen offentligt fortæller, at hun ikke længere ser sin mor. I sit seneste opslag på Instagram vælger hun at uddybe situationen.

Læs også

Stine fra Landmand søger kærlighed: Stor drøm går i opfyldelse

“Da TV2 i sommers udgav et større portræt af mig, gav det mening at nævne mine forældres skilsmisse samt det faktum, at min mor ikke den dag i dag er en del af mit liv. Det var en artikel, journalisten og jeg flere gange rettede til, fordi det for mig selvfølgelig er et lidt ømt emne, ikke i den forstand, at det påvirker min hverdag, for det synes jeg faktisk overhovedet ikke det gør," skriver Stine Marthine Pedersen og fortsætter:

"Men fordi jeg er meget opmærksom på, at det jo ikke kun er mig, det handler om. Jeg ønskede ikke at ribbe op i gamle sår, og det ønsker jeg stadig ikke,” slår Stine Marthine Pedersen, der blev landskendt i TV 2-programmet Landmand søger kærligehed, fast.

I opslaget har hun delt et billede med teksten: 

“Nogle familier er skabt på anderledes vis. Men er ikke desto mindre stadigvæk familie.”

Foto: Instagram @stinemarthine

Instagram -opslaget kommer i kølvandet på en artikel fra et andet medie, som Stine Marthine Pedersen ikke synes er okay. Det uddyber hun i en story, som du kan se herunder.

Foto: Instagram @stinemarthine

 

Foto: Instagram @stinemarthine

Moren flyttede

Stine Marthine Pedersen forældre blev skilt, da hun var 14 år, og til TV 2 forklarer hun, at moren “havde travlt med at komme videre”. Stine blev boede i det samme område i Aars sammen med sin far og bror, mens Stines mor flyttede til Hjørring. Moren er ikke længere en del af hendes liv, men det har Stine Marthine Pedersen accepteret, slår hun fast.

Læs også

Landmand søger kærlighed-par afslører: Familieudvidelse inden længe

 

 

 

 

Dagens Gossip