DR-profil er færdig efter 10 år: “DR har besluttet, at jeg er færdig”

Foto: Shutterstock.com.

Det er udelukkende DRs beslutning, lyder det fra hovedpersonen selv.

Er du Melodi Grand Prix færdig, så er du klar over, hvem Ole Tøpholm er. Siden 2011 har han været DRs kommentator ved Eurovision Song Contest, men det er slut nu.

Læs også

Dansk filmhit vinder kæmpe pris: Første gang i 32 år

Det skriver han på Twitter.

“Det bliver desværre ikke længere mig, der skal kæmpe for guld til Danmark. DR har besluttet, at jeg er færdig som Eurovision kommentator,” skriver den mangeårige kommentator.

Til TV 2 forklarer Jan Lagermand Lundme, redaktør for underholdning og bred kultur hos DR, at man ikke er utilfreds med Ole Tøpholm. Men der skulle ske noget nyt.

De tager over

Når Eurovision Song Contest til maj ruller over de danske tv-skærme, er det derfor med et nyt sæt Eurovision-kommentatorer.

I år bliver det som noget nyt radioværterne Henrik Milling og Nicolai Molbech, der skal guide de danske tv-seere gennem den musikalske popfest, der sendes den 18., 20. og 22. Maj, oplyser DR.

“Det er en kæmpe ære at få lov til at kommentere Eurovision. Det er et fantastisk show, så det er en opgave, der er svær at takke nej til” siger Nicolai Molbech.

Også Henrik Milling er svært begejstret for den nye kommentator-tjans.

“Vi glæder os helt sindssygt! Det er fuldstændig fantastisk at få lov til at være en del af den her konkurrence, der jo unægteligt er det største musikshow på planeten. Det bliver pissesjovt,” siger han.

Synger på dansk

Det er duoen Fyr & Flamme, der med sangen 'Øve os på hinanden' skal repræsentere Danmark ved dette års Eurovision Song Contest, som afholdes i Rotterdam i Holland til maj.

Det er første gang i 24 år, at Danmark sender en sang på dansk af sted til Eurovision, skriver DR. Duoen holder nemlig fast i det danske sprog.

“Vi vil selvfølgelig gerne klare os godt, men hvis vi kun tre sange inde i vores karriere skal til at gøre ting, der intet har med vores band at gøre (at synge engelsk) er vores motiver skredet. Det danske sprog er en hjørnesten i den musik, vi skriver. Men det er da lidt stædigt, og det er spændende, hvordan sangen bliver modtaget,” fortalte Laurits Emanuel efter sejren.

Du kan lytte til vindersangen her:

 

Læs også

Lars Løkke Rasmussen kunne ikke sige nej til fristelsen: Derfor gjorde han det

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip