Lars Løkke Rasmussen kunne ikke sige nej til fristelsen: Derfor gjorde han det

Det er tredje gang, at en række kendte danskere har takket ja til at deltage i programmet Over Atlanten. Foto: Discovery Networks Danmark.

Lars Løkke Rasmussen, Danmarks tidligere statsminister, kunne ikke få sig selv til at afvise tre uger med stikket trukket.

Lars Løkke Rasmussen indså, at han befandt sig midt på åbent hav. Han var dog ikke alene, da han var sammen med en håndfuld andre kendte danskere, ligesom også en kaptajn, en skibslæge og et kamerahold var med på båden.

I løbet af 20 dage vil man dog flere gange kunne fange sig selv i at genoverveje divser beslutninger, man har truffet. Det er netop dette, som Lars Løkke Rasmussen endte med at gøre undervejs på turen "Over Atlanten".

Læs også

Ligestillingsforkæmper: Adam Lavine hopper i lyserød kjole sammen med kone og døtre

Den forhenværende statsminister fortæller i Discovery+-programmet, at det lød meget tiltalende med en pause. Det betød, at han endelig fik en mulighed for at trække stikket, og så endda til søs. 

"For at være helt ærlig, var det en fristelse, som jeg ikke kunne sige nej til, starter han, før han fortæller om den politiske karriere, som har været både skemalagt og tumultarisk."

"Jeg har haft nogle positioner, der gør, at så skulle jeg det mandag, og så skulle jeg det tirsdag, og så kom der pludselig denne mulighed for at klippe tre uger ud af kalenderen."

Lars Løkke Rasmussen fortalte endvidere, at han fik at vide, at han blot skulle være sig selv. Det lød såmænd meget i hans ører, da man dermed kunne glemme alt andet - selvfølgelig med undtagelse af at sejle. 

"Og så ved jeg ikke, hvad der gemmer sig på den anden side af den pause. Men jeg kan mærke, at jeg har brug for den."

Hvis man ser bort fra Løkke, så består de andre fem danskere af Ditte Julie, Umut Sakarya, Sarah Bro, Felix Smith og Johannes Nymark. De er således alle ombord på den 6000 kilometer lange tur, der tager dem over Atlanterhavet fra Lanzarote til Aruba.

Læs også

Dansk filmhit vinder kæmpe pris: Første gang i 32 år

 

Dagens Gossip